Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Леонaрдо Ренан први пик за штопера

Према писању „Моцартспорта“ први пик за централног дефназивца је Леонардо Ренан (27, 187цм), штопер Крузеира!

Реч је о искусном фудбалеру који је последњих пет година провео у редовима Крузеира, где је уписао 170 утакмица и 15 голова. Претходно је брнаио боје Гремија (119/10) и Палмеираса (23/3).

Ренан је био позиван и у национални тим Бразила али није добио прилику да дебитује.

Обзиром да су се преговори са аргентинским штоперима отегли и да решења за сада нема, Звезда као првог пика има Леонарда који за наше услове има висока примања али и уговор са Крузеииром до краја текуће године.

Да ли ће се жеља спортском сектору испунити остаје да се види у наредним данима.

Повезане вести

11 comments

dejo јан 15, 2016 at 19:35

Potpuno se slazem sa Sladajcem! Od Latinoamerikanaca jedino dovoditi Argentince! Naravno , istovremeno u klub dovoditi i mlade igrace sa prostora ex-Jugoslavije jer su Slovenci , Hrvati, Makedonci uvek odlicno igrali i davali sve u Zvezdinom dresu!

Reply
Milovannn јан 15, 2016 at 17:21

Sjajan igrac!! Leando Renan,Le Talek,Babunski, sjano ako uspemo ovo da zavrsimo!
Ostaje da vidimo sta ce i kako ce da bude.Citam dole neke komentare i neverujem sta pisu neznalci neki sto se tice Brazilaca : pa ako u Brazilce sumnjate zemlju fudbala i pretalentovane nacije koga dovesti ? Jedan moj predlog i pre sam slao ovde :

Arthur Maia odlican za nas,pogledajte snimke
https://www.youtube.com/watch?v=85WJJoYYG_o
https://www.youtube.com/watch?v=nRy4GH9IRnY

Reply
Grga јан 15, 2016 at 20:02

Уф, уф!!! Опасан играч. Свака част на добром скаутингу! Искрено се надам да неко од одговорних људи из Клуба чита ове коментаре. Према Transfermarktu, вреди 1 250 000 евра и има уговор до децембра 2017, али је године уназад проводио по позајмицама. Могла би Звезда да га позајми са опцијом откупа уговора.

Reply
Estrella Roja јан 15, 2016 at 14:33

Leonardo bi bio bolje pojačanje nego da se Biševac vratio ili da je neko od pominjanih Argentinaca došao. Potencijalni reprezentativac Brazila sa osvojene dve titule prvaka svoje zemlje, uz to na snimcima deluje kao više nego odlično pojačanje, nameće se sam od sebe. Jedino, čini mi se da je nerealna želja. Uz njega bi bilo dobro forsirati nekog mlađeg igrača, a ne Lukovića i Pavićevića, a Jovanovićev ostanak bi bio savršen scenario, tačnije on i Brazilac bi bili idealan tandem štopera. Takođe, mladog Babunskog treba odmah potpisati i ne premišljati se previše. Za godinu dve može postati strašan igrač i sve to pod grofovom trenerskom palicom.

Reply
Petar јан 15, 2016 at 14:56

Ja bih vise voleo da vidim Milosa Stojanovica na stoperu umesto Vukasina Jovanovica. Bilo bi fino kada bi se uprava malo kockala i poslala Bordou dopis- slusajte, potreban vam je ovaj igrac, mlad je, ima potencijala, izdvojite 5 miliona i vas je. Nama trenutno procenti ne igraju neku ulogu jer je nama kes najpotrebniji. Takodje, mislim da bi Leo i Lukovic doneli potrebno iskustvo u odbrani. Jos samo kvalitetan desni bek da se dovede i da pokusamo da napadnemo LS.

Reply
cvele јан 15, 2016 at 13:58

Po mom misljenju treba zaobici Brazilce,mnogo puta smo se kockali sa njima i retko kad smo pogodili koliko se ja secam…Ako je ikako moguce dovesti Pireza Argentinca ili kako vec, imace 6 meseci da se uhoda do tada Lukovic,Rendulic i Pavicevic mogu da odgovore zahtevima nase lige.

Reply
Grga јан 15, 2016 at 12:52

Slažem se sa Sladajcem za to da su Argentinci pravi izbor. Doduše, gledajući snimke ovaj Leo nije loš, borben je, ali je za mene najveći problem što je od avgusta prošle godine, pa sve do ovog januara imao tešku povredu kolena, a to mu je druga velika povreda kolena u karijeri. To je mač sa dve oštrice.

Reply
Petar јан 15, 2016 at 14:51

Ma Leo je dobar igrac, tu nema spora. Da nije dobar ne bi tolike godine igrao u Brazilskoj ligi koja je po mom misljenju u top10 svetskih liga. Ali finansije su problem, to je cinjenica. Decko vredi oko 3 miliona evra i ugovor mu istice 31. decembra 2016. Jedino sta mozemo prizeljkivati jeste da ga pozajmimo sa mogucnoscu otkupa (Micel Donald scenario). Moraju da obrate paznju na igrace koji postaju slobodni u junu, ili na one koji su vec slobodni. Sigurno moze par njih da se probere.

Reply
neso јан 15, 2016 at 12:46

dovedite kaminski i babunski obavezno ali pitam raoslaevicu gde su dva deset igraca koj su se nudili i pratili zar jedan otih niste dosada nasli ko ce da bude igrac za zvezdu pa mi tahvih imamo sa dzakovima i lopatama i onasoj kakvo takvoj ili ligi ne ispustajte i drugok babunski jerbo jovic u svaki moment treba da na pusti zvezdu treba cenam takav tip igraca

Reply
Petar јан 15, 2016 at 11:49

Marcin Kaminski- razbijac na poziciji stopera. Taj nam treba. Mlad, visok, jak kao da je od stene odvaljen i jos uz sve to postaje slobodan igrac u julu. Madjijo reaguj!!

Reply
Sladajac јан 15, 2016 at 11:39

Kakav Renan on je Brazilac od njih nema vajde samo Argentinci dolaze u obzir ovo sve bacanje para !!!…

Reply

Leave a Comment