Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеРукомет

Рукометаши се задовољни вратили из Вршца, следи Ваљево (ВИДЕО)

Рукометаши Црвене звезде вратили су се из Вршца са четвородневних припрема за пролећни део шампионата.

Услови и организација у Вршцу су били на највишем нивоу. Екипа Ненада Перуничића је вредно тренирала у СЦ „Миленијум“ током четири дана и спремала се за оно што их очекује током пролећа, пре свега у плеј-офу Суперлиге. У суботу је и одигран меч против Младости, који су црвено-бели решили у своју корист (31:18), иако је резултат у другом плану током ове фазе припрема. У недељу и понедељак, Црвена звезда учествује на Меморијалном турниру Николе Гужве Јевремовића у Ваљеву.

Леп гест пре самог меча против Младости, када су се све генерације клуба, на челу са новоформираном пионирском генерацијом ЖРК Младост окупиле у дворани и поздравиле Црвену звезду.

На крају боравка, уприличено је и дружење са навијачима Црвене звезде у Вршцу, које је употпунило одличан утисак.

Осим спортског аспекта, црвено-бели су заиста напунили батерије у Банату и на најбољи начин искористили боравак у Вршцу. Обишли су производни комплекс фармацеутског гиганта „Хемофарма“, погон фабрике „Моја вода“, Владичански двор – седиште владике Никанора, који их је и примио и манастир Месић из 17.века. Tренер Ненад Перуничић је помоћном директору компаније Хемофарм уручио дрес рукометног клуба.

Foto: Hemofarm
Foto: Hemofarm

Рукометни клуб се искрено захваљује граду Вршцу, РК Младост, навијачима Црвене звезде и свима који су допринели да боравак Црвене звезде у Вршцу буде на највишем нивоу.

У прилозима ТВ Банат и ИН ТВ из Вршца можете погледати кратак видео боравка Црвене звезде у Вршцу и изјаву Ненада Перуничића на конференцији за медије.

ТВ Банат

ИН ТВ

Повезане вести

Leave a Comment