Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Лука Јовић представљен у Бенфици, срећно, Звездино дете!

Лука Јовић је и званично нови фудбалер шампиона Португала, лисабoнске Бенфике.

Јовић је представљен у просторијама клуба из престонице Португала и носиће број 35.

Тужна слика која сваком навијачу Црвене звезде тера сузе на очи. Надамо се бољем сутра, довољном да Грујићи и Јовићи одрастају на својој Маракани, заједно са нама.

Срећно, Лука! За нас ћеш увек бити Звездино дете, које има 17.година.

Повезане вести

3 comments

dejo феб 2, 2016 at 21:39

Sve najbolje Jovicu ti zelim u Benfici pa i posle nje da otidjes u jos veci klub

Reply
pavle феб 2, 2016 at 13:43

Zao mi je sto je otisao,al je to mozda i najbolje za njega,u Zvezdi je imao malu minutazu,jer Vijera igra u zivotnoj formi,a ko zna da li bi i u sl. sezoni dobio vise prostora,ovako ce se razvijati u vrhunskom klubu,svi mladi igraci koji su otisli iz Benfike,odlazili su za visemilionske sume i razvili se u vrhunske igrace…sve najbolje mu zelim,i mislim da ce biti jedan od najboljih napadaca u Evropi

Reply
pera феб 3, 2016 at 06:55

Svi mladi igrači koji su dospevali u Benfiku a posle prodavani za velike pare su završili kao nižerazredni igrači. Ovo je deo dekora šiptara koji ovako pere pare. Žalosno je to što je srpski fudbal izgubio ponovo jednog od najvećih talenata što se reprezentacije tiče. Menadžeri ili oni koje tako nazivaju su zlo srpskog fudbala i njegov uništitelj i treba ih pod hitno zabraniti. Odnos klub igrač mora da je prioritet a ne kesa ovih zlotvora.

Reply

Leave a Comment