Moja Crvena Zvezda
НајновијеПрипремеФудбал

Плавшић: Заслужујемо да будемо прваци

Стручни штаб Црвене звезде све планове спровео је у дело. Остало је још неколико тренинга, као и две контролне утакмице, пре него што се екипа врати за Србију.

Период који је екипа искористила да се спреми био је веома учинковит, по речима Срђана Плавшића.

– Желели смо да одемо у топлије крајеве како бисмо се боље спремили, и то смо и урадили. Остала су нам још три-четири дана за неке тактичке ствар. Услови су изванредни, како временски тако и ови за тренирање, и мислим да је пун погодак што смо дошли овде. Дошла су појачања и сада имамо комплетан тим. Конкуренција је јака, што је добро, свако се бори за место у тиму. Моје је да тренирам, и ко буде највише показао, играће – речи су Плавшића.

И на пријатељским утакмицама које су до сада одигране, Плавшић је задавао највише мука својим противницима, и био је готово незаустављив.

– Од малена сам био нижи у односу на своје вршњаке. То ме прати кроз читаву каријеру и мислим да немам проблем са тиме. Штавише, пошто сам нижи, и тежиште ми је ниже и теже ме је зауставити. Мислим да је то моја предност и нека противнички играчи брину како ће да ме зауставе.

Ускоро следи и наставак првенства.

– Сви смо се већ ужелели утакмица и пренства да наставимо победоносни низ, надам се да ћемо победити Младост, а након тога нас чека дерби о којем ћемо размишљати када дође. Мислим да заслужујемо да будемо прваци, због свега што смо до сада показали. Жеља свих нас је да наставимо са добрим играма – закључио је Плавшић.

Повезане вести

Leave a Comment