Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Одржана седница УО фудбалског клуба

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда је на седници одржаној 19. фебруара 2016. разматрао рад клуба у претходном периоду.

Изражено је велико задовољство радом клупског менаџмента током прелазног рока, посебно чињеницом да је реализованим трансферима у великој мери стабилизована финансијска ситуација у клубу.

Оствареним приходима је трасиран пут ка још бољим спортским резултатима нашег клуба. Такође, Управни одбор је изразио задовољство радом и залагањем стручног штаба и играча током припремног периода са очекивањем да и током пролећног дела првенства наставе са успешним резултатима.

Управни одбор је веома задовољан оствареним у прелазном року који је реализован према жељама стручног штаба, а на задовољство навијача. На крају, констатовано је да је све у потпуности спремно за наставак првенства и борбе за титулу.

Повезане вести

2 comments

dejo феб 21, 2016 at 13:59

Puna podrska upravnom odboru nase Crvene Zvezde ,Terzicu ,treneru Grofu i svim igracima nase Crvene Zvezde ,samo sto dalje da budu tzv vodje iz uprave nase Crvene Zvezde a najbolje resenje bi bilo kad bi mogla nasa Crvena Zvezda bila PRIVATIZOVANA a da u to novoj upravi bude Terzic uz bivse stare igrace nase Crvene Zvezde uz dobar pul sponzora u toj novoj nasoj Crvenoj Zvezdi

Reply
Танасије феб 20, 2016 at 00:09

Подршка Упрвном одбору, подршка Терзићу, подршка тренеру Грофу и играчима Звезде.
Звезда се полако стабилизује и никада више се не сме дозволити самозваним вођама навијача – доказаним криминалцима и групици Делија да воде политику Звезде и да се та групица меша у све у клубу.

Знам огромну већину поштених Делија који не подржавају кримосе који су све радили само за свој грош, а њихово навијање за Звезду је више штетно, него корисно. То је само покушај и покриће за њихове криминалне активности.
Зато на свакој утакмици бежим што даље од хулигана који наносе штету Звезди.

Reply

Leave a Comment