Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездин јулски камп у Термама Чатеж

На овогодишњем Сајму туризма, заједничку конференцију за медије одржали су ФК Црвена звезда и компанија Терме Чатеж, са којом наш клуб већ више година има успешну сарадњу.

Генерални Директор Црвене звезде, Звездан Терзић, желео је да се захвали нашем словеначком партнеру на свему што чини за Црвену звезду.

– Уговор са Термама Чатеж потписали смо 2013. године, а продужили смо га 2015. године. Много пута смо говорили о нашем боравку у Термама Чатеж, и могу још једном да истакнем да смо изузетно задовољни нашом сарадњом и гостопримством које имамо како у Термама, тако и у њиховом хотелу у Копру. Као што знате, ми смо наш тријумфални поход ове сезоне и започели из Терми Чатеж, ту смо се и у септембру спремали и за дерби који смо потом добили. С наше стране могу да поручим свим грађанима Србије да тамо проведу што више времена, јер ако је на фудбалере то окружење деловало благотворно, верујемо да ће тако деловати и на сваког другог човека. Задовољни смо са сарадњом и надам се да ћемо тај уговор продужавати из године у годину, и саветујем и све остале да следе пут Црвене звезде која корача шампионским стазама – рекао је Терзић.

Омладински фудбалски камп Црвене звезде, одржаће се од 17. до 23. јула у Термама Чатеж. Више информација о начину за пријављивање, као и о неким техничким стварима, биће објављено у наредном периоду. Саветница управе за маркетинг компаније Терме Чатеж, Аленка Погачар, изразила је задовољство због успешне сарадње ове компаније са нашим клубом.

– Одушевљена сам јер смо спојили спорт односно Црвену звезду и Терме Чатеж на Сајму туризма. Наша сарадња се на обострано задовољство наставља. Тема ове конференције је први камп који ће бити одржан за омладинце у Термама Чатеж од 17. до 23. јула. Ми још увек додатно појачавамо сарадњу и унапређујемо услове. Прошле године смо отворили фудбалске терене који су у непосредној близини Терми Чатеж, и на њима се може тренирати 365 дана у години баш због бенефита термалних вода. Осим Звезде ту су и многи други клубови, а сарадња се проширује не само на фудбал него и на остале спортске клубове, као што су рукомет, кошарка, чак и карате. Терме Чатеж се представља и на овом сајму, у хали један, и тамо вас на штанду Словеније очекујемо – рекла је Аленка Погачар.

Тренер Црвене звезде, Миодраг Божовић, имао је прилику и ове зиме да се увери у одличне услове за припреме.

– Драго ми је што имамо такве услове за рад. Увек када бирате место за тренирање, највише гледате да је терен близу хотела, то је предуслов за добре припреме. Терме су направиле изванредан терен код самог хотела. Спа центар је феноменалан. Мислим да још има простора за напредак јер постоји слободно земљиште на којем се може направити још терена, а ја се надам да ће ускоро бити велика гужва и да ће бити тешко пронаћи слободне термине. Звезда има срећу што има сарадњу са Термама, и надам се да ћемо и даље имати привилегије. Са професионалне стране, мислим да је тешко наћи боље место за припреме – рекао је Миодраг Божовић.

Делегацију Црвене звезде у којој су били председник, Светозар Мијаиловић, почасни председник, Драган Џајић, и генерални директор, Звездан Терзић, на штанду Словеније у хали један угостио је и словеначки министар за развој и технологију, Здравко Почивалшек, који је иначе велики навијач Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment