Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Епилог туче на хокејашком дербију: Анићу поломљен нос, Црногорац суспендован

Након велике борбе у бурном хокејашком вечитом дербију и друге победе Црвене звезде над браниоцем титуле, екипом Партизана, цела прича, која је обележена масовном тучом, полако добија епилог.

Најгоре је у општој пометњи прошао млади хокејаш црвено-белих Иван Анић, који је крвавог лица напустио терен, а тренер лидера на табели, Ненад Милинковић подробније је објаснио последице сукоба у разговору за Новости:

– Анићу је сломљен нос на два места. Када спласне оток ићи ће на операцију.

Анић тако сигурно неће моћи да помогне екипи у наредном периоду, а због искључења на мечу аутоматски је суспендован и Доминик Црногорац, који је један од главних играча екипе. Исту казну зарадио је и Ненад Раковић из Партизана.

Звездин стратег и до скоро играч црвено-белих нашао се у улози миротворца у целој ситуацији, а и после победе је остао достојанствен не желећи да се диже превелика прашина због нечега што се често дешава у хокеју.

– Код играча се осетила велика жеља за доказивањем, победом, а у наелектрисаној игри довољна је мала чарка за инцидент. И судије су могле боље да одреагују, да клизалиште прво напусте гости – истакао је Милинковић за Новости осврнувши се на место инцидента, јер у Пиониру ипак има само један пролаз за одлазак у свлачионицу.

Ово још није коначан епилог што се тиче евентуалних казни због учешћа у инциденту, јер ће се накнадно гледати и снимак како би се тачно утврдило ко се тачно тукао, а ко раздвајао, али ће то бити тежак задатак.

Повезане вести

Leave a Comment