Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Зелени на мукама у Арени, најватренији навијачи одмах уз терен

Изузетно важну утакмицу у ТОП 16 фази Евролиге против Панатинаикоса Црвена звезда дочекује максимално спремно у свим сегментима.

Очекује се да Арена буде испуњена скоро до максимума, тако да Зелене из Атине у Београду сигурно чека 20.000 громогласних Звездиних навијача и силно мотивисана екипа Дејана Радоњића која жели да направи још један корак ка пласману међу осам најбољих клубова у Европи и нанесе други пораз екипи Александра Ђорђевића ове сезоне у међусобним сусретима.

Због свега тога, одлучено је да најватренији навијачи црвено-белих не буду високо на нивоу 400, већ да се спусте до терена на ниво 200, како би подршка била гласнија и по акустичности у равни атмосфери која је српског шампиона пратила ове сезоне на мечевима у хали Пионир, која од скоро носи име легендарног професора Александра Николића.

Навијачи се морају уздржати од убацивања тврдих предмета на терен, јер Звезди прети казна у виду евролигашке утакмице без присуства публике, после још једне новчане казне, коју је клуб недавно добио на наплату, тако да своје фрустрације и евентуалну љутњу због судијских одлука, расположеног противничког играча и сличних ствари треба усмерити у другом правцу и уместо гађања ситним новцем, упаљачима, мобилним телефонима и осталим тврдим предметима, мора се пружити још снажнија подршка екипи Црвене звезде која је на добром путу да испише блиставу страницу клупске историје и пласира се у четвртфинале најелитнијег европског клупског такмичења. Само заједничким деловањем можемо успети у свему томе, а затим, као по обичају следи велико славље.

Повезане вести

3 comments

zemunac1976 мар 10, 2016 at 13:51

Gde si ti video da ima veliki semafor u Areni? Bio skoro u njoj?

Reply
alexa мар 10, 2016 at 09:10

dal ce arena ikada postavit veliki semafom kao moderne evrposke dvorane (arene) jel u svemu moramo kasniti pola vijeka???!!!!

Reply
Etoile Rouge de Belgrade мар 10, 2016 at 09:26

Pa ima velikiemafor. s

Reply

Leave a Comment