Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Рукометаши против Слоге започињу плеј-оф

рукометаши

Рукометаши Црвене звезде ће такмичење у плеј-офу Супер лиге Србије започети утакмицом против Слоге из Пожеге, у Шумицама.

У прес центру Спортског центра „Слана Бара“ у Новом Саду, данас је одржано жребање за плеј-оф Супер Рукометне Лиге Србије за мушкарце.

Жребању су присуствовали представници шест клубова који су се пласирали у други круг такмичења, директор Супер Рукометне Лиге Србије Владислав Јовановић, помоћник директора за судијаска питања Слободан Вишекруна и председник Такмичарске Комисије Рукометног Савеза Србије Мартон Фабијан.

Црвена звезда је добила редни број 2 и такмичење у плеј-офу ће започети против пожешке Слоге у Шумицама. Слога је једини тим који је два пута победио Црвену звезду и који Звездини рукометаши нису ниједном савладали ове сезоне. Црвено-бели ће у првом делу одиграти три меча на свом терену, а „Вечити дерби“ заказан је за 3.коло.

Регуларни део шампионата Црвена звезда је завршила на првом месту, са скором од 13 победа, 2 нерешене и 3 пораза, 501:470 гол разликом. Уз Црвену звезду, шампиона Војводину и Спартак, који су учествовали у СЕХА лиги, у плеј-офу такмичиће се још Металопластика, Слога и Партизан. Надамо се да ће наше „Шумице“ још једном бити пуне као у мечу против Пожаревца.

Комплетан распоред Црвене звезде погледајте у наставку и преузмите у пдф формату.

1.коло: Црвена звезда – Слога, Шумице

2.коло: Спартак – Црвена звезда, Суботица

3.коло: Црвена звезда – Партизан, Шумице

4.коло: Црвена звезда – Металопластика, Шумице

5.коло: Војводина – Црвена звезда, Нови Сад

6.коло: Слога – Црвена звезда, Пожега

7.коло: Црвена звезда – Спартак, Шумице

8.коло: Партизан – Црвена звезда, Бањица

9.коло: Металопластика – Црвена звезда, Шабац

10.коло: Црвена звезда – Војводина, Шумице

Повезане вести

Leave a Comment