Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Велико интересовање за гостовање Црвене звезде

Под слоганом „Семберија цела црвено-бела“ а на радост симпатизера црвено-белих као и љубитеља фудбала у Семберији и Републици Српској, пријатељски сусрет Звијезде 09 и Црвене звезде одиграће се у недељу, 27. марта, на Градском стадиону у Бијељини са почетком у 15 часова.

Поводом предстојећег сусрета одржана је седница УО ФК „Звијезда 09“ на којој су донете важне одлуке око организације ове утакмице. У штампу је пуштено пет хиљада улазница по цијени од 5 КМ, које се могу купити на четири продајна места, а куповином три улазнице на поклон се добија брошура специјално штампана за ову прилику.

Експедиција нашег клуба долази у суботу 26. марта и провешће пет дана на мини-припремама у Етно селу Станишићи. Тренер, Миодраг Божовић, повешће све расположиве играче изузев оних који имају обавезе према својим репрезентацијама. Такође ће у исто време у Етно-село своје мини припреме обављати и водећи тим Премијер лиге Бих, тузланска Слобода коју са великим успехом са клупе води некадашњи центарфор Црвене звезде, Хусреф Мусемић.

Како међу навијачима тако и међу медијима влада велико интересовање за овај пријатељски меч за који Семберија и шири регион живе.

Велика ствар за наш клуб и целу Републику Српску, а посебно фасцинира интересовање које влада за овај сусрет. Свакодневно добијамо захтеве из свих крајева наше Републике Српске и из Србије и управо из тог разлога смо одлучили да Звезду угостимо на Градском стадиону где ће цењена публика имати потпун комфор. Немам дилему да ће стадион бити мали да прими све оне који желе да виде будуће шампионе Србије, а познато је да Звезда у Бијељини има велики број поклоника – изјавио је председник Звијезде 09, Борис Станишић.

Локације на којима се могу купити улазнице за утакмицу између Црвене звезде и Звијезде 09 су следеће:

Рецепција Хотела „Пирг“
Градски стадион
Спортски центар „Балон“ – код Пољопривредне школе
Мењачница „Чвргић“ – код ТЦ Емпоријум

Повезане вести

Leave a Comment