Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Човић: Да историјски резултат и ту лествицу подигнемо за још један ниво више

Први човек Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић, задовољан је остварењем екипе у Евролиги ове сезоне, али истиче да ће клуб настојати да направи и корак више.

– Изузетно сам задовољан. Пре последњег кола у ТОП 16 обезбедили смо улазак у ТОП 8. Један се резултат ове године поклопио и ишао у корист Звезде. То је ова утакмица Фенербахче – Ефес, међутим, ми смо направили седам великих победа. Без тих седам великих победа ми не би ушли у ТОП 8. Даље не желим да имамо било какво оптерећење, а оно што обећавам то је да ћемо се максимално трудити и борити да овај историјски резултат и ту лествицу подигнемо за још један ниво више. Ко ће бити противник у плеј-офу – видећемо после задњег кола.

По питању ривала у наредној фази најелитнијег европског такмичења Човић је сасвим миран и истиче да ће Звезда показати своју снагу ко год да буде противник у четвртфиналу.

– Верујте ми немам никакву калкулацију. Знам да то може да буде или ЦСКА или Лаборал. Знам да ће и један и други клуб имати предност домаћег терена у односу на нас, али шта је ту је. Борићемо се. Поштујемо те клубове, али кад изађемо на терен немамо респект према било коме. Идемо да се боримо па да видимо где смо. Лепо би било да се направи још бољи резултат ако може – закључио је Човић.

Повезане вести

Leave a Comment