Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Други чин полуфиналне борбе са Партизаном

Одбојкаши Црвене звезде успели су у четвртак да забележе двадесету узастопну победу у шампионату Србије, и тиме поведу против Партизана у полуфиналној серији. Црно-бели су пружили жесток отпор, али је наша екипа била на свом нивоу у тренуцима када се ломио меч, и заслужено дошла до победе. У суботу нас чека нови окршај, и прилика да наш тим дође на корак од финала.

Екипе се одлично познају, састале су се већ три пута ове сезоне. У све три утакмице, наш тим је био бољи, али је најтежи посао имао у последњем мечу. Видели смо тада много лепих потеза са обе стране, и права је штета што је тако мало људи пратило овај меч. Један од најефикаснијих на поменутом мечу био је Александар Благојевић, који је лоше започео меч, али после тога је заиграо на свом нивоу, и стигао до четрнаест поена. Пред други меч полуфиналне серије управо је Благојевић изнео своја очекивања за званични сајт нашег одбојкашког клуба:

„Изузетно смо срећни што смо успели да победимо у првом мечу полуфинала. Искрено, били смо изненађени њиховом јако добром игром у првом сету. Добро су се припремили за меч. Њихови скаути су добро одрадили свој посао, тако да ни у једном моменту није било лако играти против њих. Можда је пресудила наша играчка зрелост и искуство, јер они су ипак млада екипа. Надамо се да ћемо у наставку полуфиналне серије заиграти још боље и да нећемо дозволити Партизану да направи неко изненађење у наредним мечевима“, додавши:

„Физички смо се добро припремили, успели смо да се одморимо и да скупимо снагу за ову полуфиналну серију. Мислим да смо у односу на Партизан физички доминантнија екипа и мислим да ће то доћи до изражаја већ на сутрашњој утакмици. Очекујем да ће њихови играчи бити емотивно исцрпљени, пошто је ипак јако тешко поновити исту партију после једног јако добро одиграног меча. Сматрам да смо сада ми у психолошкој предности и надам се да ћемо то успети да искористимо уз максимално залагање, максималну одговорност и концентрацију“.

До пре неколико година, било је нормално да наш одбојкашки клуб има значајну подршку са трибина у најважнијим утакмицама, али у последње време то није случај. Из непознатог разлога, као да је постало људима испод части да испрате барем по неку утакмицу. Надамо се да ће се ситуација променити, па још једном позивамо све навијаче да дођу на Бањицу, и помогну нашем тиму да стигне на корак од борбе за нови трофеј.

Идемо до нове победе!

Други меч полуфинала плеј-офа Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Партизан,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, субота, 09. 04. 2016. године, 20h

Повезане вести

1 comment

Ivan апр 9, 2016 at 12:37

Prvi čin je završen, 1:0 za nas! Biće to jebačina u tri čina

Reply

Leave a Comment