Moja Crvena Zvezda
ВажноВечити дербиФудбал

Кахриман за МЦЗ: Не постоје речи којима могу да искажем захвалност!

Вечити дерби је утакмица која никада никога не оставља равнодушним и често изроди неког новог хероја, а неретко и трагичара. Када је пар секунди пре судијског звиждука примио гол није могао ни да замисли да ће та околност ујединити навијаче и да ће му многи послати поруке подршке. У разговору за наш портал, Дамир Кахриман је изнео утиске после бурних дешавања о којима се још увек говори.

-Нисам никад ни размишљао да тако нешто може да се деси, да из једне лоше ситуације може да се деси нешто добро. Још увек сам јако узбуђен, срећан, поносан и пре свега захвалан свима – започео је причу први чувар мреже црвено-белих.

Када си успео да сабереш све утиске и „хладне главе“ размислиш о свему што се издешавало?

-Био ми је веома тешко, желели смо победу али одмах у свлачионици сам свео утиске. Хтео сам што пре да видим породицу која је била на стадиону јер сам знао да је и њима тешко као и мени.

Одмах после утакмице друштвене мреже су експлодирале, на све стране су биле твоје слике и поруке навијача.

-То је нешто невероватно. Не постоје речи којима бих изразио захвалност свим тим добрим људима. Да могу загрлио бих сваког од њих да тако искажем колико ми значи све што су урадили за мене – искрен је Кахриман.

Да ли мислиш да су навијачи уз ову Звездину генерацију и све ове добре ствари које се дешавају на терену, препознали да и код играча постоји невероватана жеља за успехом али да је фудбал ипак спој и добрих и мање добрих ствари?

-Звезда је јединствен клуб и има јединствене навијаче. Овде се игра срцем, а на дербију смо имали целу једну епизоду добрих и лоших дешавања. То је неописива хемија, посебна драж коју сам и ја разумео тек када сам дошао у Црвену звезду. Тај осећај бих упоредио са осећајем када су ми се родили синови – рекао је за крај Дамир Кахриман уз обећање да ћемо следећи пут причати о прослави титуле.

Повезане вести

2 comments

Milan апр 19, 2016 at 12:26

PODRSKAA KAHTIMANU!

Reply
РУК апр 18, 2016 at 23:10

Ти, ометени у развоју, ниси нашао за сходно да се извиниш саиграчима и навијачима! А знаш да серуцкаш? Смрадино!

Reply

Leave a Comment