Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

„Небо се отворило“ и на Олимпијакосу

Велика црвено-бела фешта припрема се за 10. мај када ће на стадиону „Рајко Митић“ бити одигран пријатељски меч два братска клуба – Црвене звезде и Олимпијакоса.

Улазнице за овај дуел од петка ће бити у продаји, а сви они који на време буду купили карте за овај фудбалски спектакл на поклон ће добити албум са самолепљивим сличицама „Небо се отворило“. Ова својеврсна монографија која кроз сличице обједињује целокпуну историју ФК Црвена звезда изазвала је веома позитивне коментаре међу звездашком популацијом и без сваке сумње биће драгоцен сувенир из утакмице са вишеструким шампионом Грчке.

Такође, овим атрактивним поклоном ФК Црвена звезда захвалиће се својим верним навијачима на фантастичној подршци која је у значајној мери допринела освајању 27. титуле шампиона.

Обезбеђен је већи контигент албума „Небо се отворило“, али њихов број ће ипак бити ограничен, па вас зато позивамо да на време купите улазнице и тако обезбедите овај леп поклон.

Карте за меч са Олимпијакосом ће се од петка продавати сваким даном (осим недеље) од 11 до 17 часова, а на дан утакмице до 19 сати. Цене улазница су 300 (север), 500 (исток) и 700 динара (запад).

Повезане вести

Leave a Comment