Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Олимпијакос стиже у најјачем саставу

Делегација из Грчке у Београд ће допутовати у недељу, 8. маја, на дан одигравања утакмице.

Фудбалери Црвене звезде и Олимпијакоса ће сутра, 8. маја од 19 часова, одиграти своју 12. пријатељску утакмицу у историји, а тек другу у Београду. Оно што може да радује све који су купили карту за овај спектакл, је податак да Олимпијакос долази у најјачем саставу у Београд.

У авиону ће се наћи голман Роберто, капитен тима, плаћен шест милиона евра. Такође и Артур Масуаки, један од бољих левих бекова овогодишњег циклуса Лиге шампиона. Трио на средини терена највероватније ће чинити плејмејкер швајцарске репрезентације Пајтим Касами, мега искусни Естебан Камбијасо и наш Лука Миливојевић. Ту је и Константинос Фуртунис, најбољи играч ове екипе, који је ове сезоне постигао 21 гол и убележио 16 асистенција. У нападу Олимпијакоса налазе се три репрезентативца: Колумбије – Пардо, Мексика – Пулидо и Нигерије – Идеје Браун.

С обзиром на то да је и Миодраг Божовић у данашњој утакмици против Војводине одмарао неколицину првотимаца, јасно је да нас сутра од 19 часова очекује прави европски дуел два великана!

Повезане вести

2 comments

Djordje Delija мај 8, 2016 at 14:18

Zna li neko mozda hoce li biti negde prenos?

Reply
Драган мај 8, 2016 at 18:56

Арена 3.

Reply

Leave a Comment