Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Тријумф звездиних пионира у Москви

Пионирска селекција КК Црвена звезда Телеком, освојила први турнир „Куп Дружба“ у Моксви у конкуренцији 6 клубова из Русије и Србије.
Млади кошаркаши Црвене звезде Телеком, чланови пионирске селекције, рођени 2003.године освојили су први турнир у Москви „Куп Дружба“ у конкуренцији 5 клубова из Русије и Србије.

Млади црвено-бели су у финалу савладали екипу руске „Глорије“, а на путу до финала били су бољи од екипе ЦСКА у првој утакмици турнира, док су у другом дуелу савладали руски тим „Тринта“ који је у млађим старосним узрастима доминантан на просторима Руске федерације.

У трећем мечу турнира, екипу Црвене звезде Телеком коју су са клупе предводилили тренери Иван Павловић и Александар Чоловић савладала је екипа „Глорије“ али су се црвено-бели реванширали у финалној утакмици, и тако се из Москве, са првог турнира „Куп Дружба“ за пионире, вратили са пехаром.

Детаље са овог турнира и утакмице за прво место можете погледати на овом линку:

На турниру у Русији учествовале су екипе ЦСКА, Глорије, Сава, Тринта и Партизана НИС. Колико је овај турнир цењен у Русији говори и податак да су завршни мечеви директно преношени, а утакмице су игране у познатом спортском центру „Лужњики“ у Москви,

Повезане вести

Leave a Comment