Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Најбољи против Радника позивају навијаче

Црвена звезда је приказала још једну шампионску партију у Сурдулици. Многи фудбалери су се истакли, али посебно Александар Катаи и Срђан Плавшић.

Јако добру партију поново је пружио Срђан Плавшић, брзоноги везиста који је био на сваком делу терена, и који носи заслуге за трећи, али и четврти гол.

– Ми смо већ шампиони, и ово је била прилика да играмо у помало измешаном саставу. Током целе утакмице смо контролисали игру, мало смо безвезе примили гол, али можда је и добро што смо га примили јер смо после гола кренули баш офанзивно и цело полувреме смо играли на њиховој половини. Задовољни смо победом и спремамо се већ за наредну утакмицу. Мислим да је иза нас сјајна сезона и наши навијачи су заслужили ову титулу. Зато их позивам да 21. маја дођу на Маракану и пруже нам подршку, и да заједно прославимо – рекао је у једном даху Срђан Плавшић.

Александар Катаи, двоструки стрелац, поново је подигао форму и пружа све боље партије.

– Задовољан сам головима, много ми значе иако је крај сезоне. Пре свега сам задовољан утакмицом. Много нам је битна победа иако смо освојили титулу. Ми смо Црвена звезда и увек идемо на победу, па ћемо покушати да тријумфујемо и на преостале две – рекао је Катаи који није желео да обећа још неки гол до краја сезоне.

– Потрудићу се, али не бих да обећавам голове. Позивам навијаче да дођу у последњем колу у што већем броју да прославимо титулу сви заједно – речи су Катаиа.

Повезане вести

3 comments

Milovannn мај 15, 2016 at 23:24

https://www.youtube.com/watch?v=U5wf9VgF4jg http://www.transfermarkt.com/santiago-rosales/profil/spieler/357424 Igra na poziciji levog krila znaci veliki talenat pratim Fk Aldosivi i celu Argentinsku ligu i sta ne pratim od fudbala.Veliki potencijal extra igrac podseca na Nejmara.Dakle nepredvidljiv igrac izrazit dribler sve bih dao da ga dovedemo 1995 godiste 22 znaci strasan igrac.

Reply
Grga мај 16, 2016 at 00:21

Svaka čast za izbor! Kao što rekoh već jednom, nadam se da neko od odgovornih čita ove komentare.

Reply
Milovannn мај 16, 2016 at 03:50

Dodje mi licno da odem na Marakanu i pokazem im neke od igraca.Ovaj igrac ce brzo da ode vec se zna za njega sigurno i 10-ku je dobio skoro na ledjima nije to bezveze. Igrac bukvalno pravi probleme odbranama i odlicno proigrava saigrace u prevu isto lomi kicme jer tako brzo zalama igra sa obe noge extra.Bas veceras je imao asistnciju za 2 1 .Malo ima lika i na Obamejanga i Nejmara ali je ipak svoj extra nije samo sto je snimak ovakav nego pratim Argentinsku i sve ostale naravno.

Reply

Leave a Comment