Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Тикет лига завршена, награде за најлојалније!

КК Црвена звезда Телеком обавештава све навијаче да је „Тикет лига“ завршена и да ће до краја месеца Клуб на основу освојених бодова наградити своје најоданије навијаче.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком окончали су још једну успешну сезону освојивши два трофеја и уз то историјски пролаз међу осам најбољих тимова Европе. Успех црвено-белих у многоме је зависио од подршке навијача који су успевали много пута да испуне дворане до последњег места и тиме покажу да са правом спадају међу најбоље у Европи. У знак захвалности, Клуб ће наградити најлојалније своје навијаче који су се међусобно такмичили у „Тикет лиги“ и доласцима на утакмице црвено-белих скупљали поене током целе сезоне.

Подсетимо, власници сезонских карата су се међусобно такмичили скупљајући бодове доласцима на мечеве који су се вредновали по систему: 1 бод за мечеве Евролиге, 2 бода за мечеве против Партизана, Будућности, Цедевите, Цибоне, Олимпије и Меге, а 3 бода за остале сусрете АБА лиге и КЛС-а.

До краја месеца, првих 100 навијача на листи „Тикет лиге“ биће вредно награђени, а наградни фонд ће обезбедити КК Црвена звезда Телеком са њеним спонзорима. Исто тако, имаће и додатну привилегију – право прече куповине сезонских улазница за сезону 2016/2017!

КК Црвена звезда Телеком овим путем још једном подсећа све навијаче да ће претпродаја  ограниченог контигента годишњих улазница КК Црвена звезда Телеком за сезону 2016/2017 почиње 20.јуна 2016.године у 12 часова и трајаће до 9.јула 2016. године у просторијама клуба на Малом Калемегдану у Београду. Радно време благајне на Малом Калемегдану је радним данима од 09 до 18 часова, и суботом од 09 до 15 часова. У ТЦ Ушће у Евентим-у, продаваће се само ненумерисане сезонске карте за трибине и партере, сваког дана од 10-22 часова.

Коначне резултате и табелу „Тикет лиге“ можете видети на следећем линку www.kkcrvenazvezda.rs/tiket-liga.html

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

3 comments

zemunac1976 јун 18, 2016 at 12:35

tebi bitnija ova lista od Zvezde? I da mi nisu ocitali nijednom,bitno mi je da sam gledao utakmice

Reply
Sanja јун 18, 2016 at 19:33

Mesas pojmove!

Reply
Sanja јун 18, 2016 at 10:18

Ova rang lista nije tacna. Na pola utakmica kls nije bilo ocitavanja sezonskih! Ne znam kako ,ali ocigledno da moramo sami da vodimo evidenciju!

Reply

Leave a Comment