Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Ле Талек поново у строју, Орландић повређен!

Наш тим полако приводи крају припреме у Термама Чатеж, а како се приближава крај стижу и повољне вести.

Дамијан ле Талек је у петак преподне одрадио тренинг са саиграчима и тиме најавио да ће моћи да конкурише за место у тиму за меч другог кола квалификација за Лигу шампиона против Ла Валете. Предострожности ради наш везиста је одрадио и терапију после тренинга како би што спремније дочекао уторак.

Ипак, тим није радио у пуном саставу пошто је Петар Орландић на мечу против Брежица повредио задњу ложу и мора да мирује. Стамени нападач осећа бол па ће се тек по доласку у Београд знати да ли ће морати да паузира.

Црвена звезда се сутра враћа за Београд, а већ у понедељак екипа креће на Малту где практично почиње сезону.

Повезане вести

2 comments

Nenad јул 8, 2016 at 15:38

Čim neko moli Boga da se taj neko ne povredi ili ne dobije kartone , obično se to baš i desi.Mislim naravno na Huga(valjda neće).Jer, plašim se da nam se ovakvo razmišljanje i nedovodjenje drugog špica ne obije o glavu. I dalje nismo rešili dve bitne pozicije, štoper br 2. i špic br. 2. Srećom ima do 26-27. jula još vremena,pa će valjda sportski sektor rešiti i to do trećeg kola kvalifikacija.Inače…

Reply
ДЕЈО јул 8, 2016 at 14:53

Pošto Hugo još nije 100% spreman, Orlandinjo povređen to verovatno znači da Sikimić počinje protiv Malte. Šteta voleo bih da vidim Joveljiča ili Vanju.

Reply

Leave a Comment