Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

У среду промоција новог појачања!

Црвена звезда ће у среду промовисати ново појачање. За сада није назначено о ком играчу је реч, да ли о Стефану Илићу или неком новом фудбалеру, али ће све бити познато вероватно већ у току данашњег дана.

Подсетимо, Звезда је овог лета већ довела десет играча: Фибела, Милошевића, Мичела, Вучићевића, Полетановића, Мучеа, Кангу, Луковића, Руиза, Илића.

Очекује се да до краја прелазног рока још бар два играча задуже опрему нашег клуба.

Допуна: У среду од 13 сати Звезда ће промовисати нападача Стефана Илића.

Повезане вести

4 comments

Rasha јул 21, 2016 at 00:22

Dovesti 10, 11, 12 + . . . igraca je toliko neozbiljno . . .

Reply
Nenad јул 19, 2016 at 18:14

Hm,džaba će nam biti ta dva nova pojačanja ako ne daj Bože ne udjemo u grupe LS/LE.To onda neće imati nikakvog smisla.Trebaju hitno štoper i top napadač da bi napali i izbacili Bugare.Bez jednog od ta dva igrača šanse su nam barem 20-30% manje…

Reply
Grga јул 19, 2016 at 16:57

To je verovatno Ilić. Sad pročitah na drugom sajtu da ne želimo da žurimo sa nekim napadačem, pa će Ludogorec napasti Vijeira, što je uostalom i moglo da se nasluti iz Božovićevog poslednjeg komentara gde je rekao da Hugo u svakom trenutku može da reši meč i da se nada da će imati dovoljno motiva da to učini.

Reply
Mitar јул 19, 2016 at 14:12

..jош двојица, па да имамо два тима са резервама… Митровић и ???? Жо? како би добро било, да можемо себи приуштити Жо-а???

Reply

Leave a Comment