Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Рендулић: „Још увек не знамо да се бранимо, али ћемо научити“

Искусни дефанзивац Зоран Рендулић истиче за „Новости“ да највећи део екипе размишља о нападу и да у томе треба тражити узрок лоше одбране, која ове сезоне још није успела да заврши меч несавладана.

„Знамо сви како тренер Божовић ради и како офанзивна Звезда мора да буде. Играмо своју игру, не прилагођавамо се противницима, зато што играмо офанзивно се и дешавају ти пропусти. Па, 90 одсто играча размишља о нападу, чак и мене понекад повуче лопта иако сам штопер. Очигледно, још увек не знамо да се бранимо, али ћемо научити. Надам се да ће се све то поправити из меча у меч“ рекао је Рендулић за „Новости“ и додаје да се последња линија још уиграва.

„Задња линија треба да се уиграва, а с друге стране имамо и свака три дана утакмицу, па немамо времена да исправљамо грешке. Мало боља концентрација и прича између нас побољшаће одбрану. Нико није заборавио од нас да игра фудбал. Играли смо у озбиљним лигама и клубовима. Кад цела екипа буде боље играла дефанзиву биће и мање голова у нашој мрежи. Било је пропуста у Лучанима, али и помака.“

Наш дефанзивац је коначно постигао и гол у Звездином дресу.

„Добро је за самопоуздање да сам постигао и гол. Последњих пет година у иностранству и Чукаричком дао сам двадесетак погодака. Најтеже ми је да пробијем лед са првим. После ми крене серија, надам се да ћу наставити са головима и у Звезди. Мада, два минута нисмо ни знали да ли јесте или није лопта прешла гол црту.“

Искусни дефанзивац верује у младог Ристића.

„Треба дати подршку Рилету. Офанзивно је био фантастичан, а поправиће брзо он и ту дефанзиву. Осећај за простор се ствара, у глави још увек мора да се пребацити на обавезе позиције левог бека. Стварно има све предиспозиције да буде успешан, хоће да слуша старије, брзо учи. Не бринем за њега.“

Повезане вести

7 comments

MarkoSi авг 9, 2016 at 14:04

Rendula, igraš drugu sezonu u Zvezdi pod trenerom Božovićem. Valjda ste nešto za tih 12 meseci naučili, valjda znate gde bi trebalo da se postavite!?

Reply
maxmasina11 авг 9, 2016 at 13:49

@krvavi zvezdas DE Prvo se opismeni pa nesto komentarisi, drama.
Inace obecavajuca izjava Rendulica, samo napred momci

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 9, 2016 at 18:00

ti si tezak pacijent ..izgleda da ze dunjizam udario u glavu

Reply
Nenad авг 9, 2016 at 13:16

Auuuu brate Rendula.Pa nije valjda da ćete tek sada učiti kako treba igrati odbranu.Šta ste radili od Nove godine.Brine me ova izjava, mada sam je na neki način i očekivao.Lepo sam ja rekao negde da se mi izgleda pripremamo za kvalifikacije za LŠ/LE za 2017, a ne ovu tekuću godinu.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 9, 2016 at 13:07

rendula moj..to se ne uci..ili znas ili neznas..jako prosto..ne blamiraj se u 35g

Reply
Suhoj37 авг 9, 2016 at 12:08

Bolje bi vam bilo inače nam se ne piše dobro protiv Sasuola.Što se tiče naše lige,tu se ne brinem jer ne možete vi toliko da primite koliko napad to može sa mnogo golova da neutrališe.

Reply
Bole авг 9, 2016 at 14:58

Za pocetak mozda da pocnete sa udvajanjem opasnih protivnickih napadaca pogotovo kada dobiju loptu iza ledja zvezdine odbrane.

Reply

Leave a Comment