Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Катаи: „Играли смо далеко лошије него што можемо“

Дан након болног пораза од Сасуола утисци се још увек нису слегли. Фудбалери Црвене звезде данас су одрадили тренинг опоравка, а већ сутра почињу припреме за наредне утакмице.

Представник италијанске Серије А у већем делу меча био је знатно бољи ривал. Чак ни увођење брзоногог Срђана Плавшића није пореметимо изванредну одбрану Италијана.

– Ушао сам када је већ било 2:0 и мало времена за промене. Дао сам свој максимум и трудио сам се да брзином и агрсивношћу помогнем екипи. Сасуоло је био бољи ривал током целе утакмице. Мислим да ниједну праву шансу за гол нисмо створили и са таквом игром нисмо ни могли да се надамо победи. Остаје нам реванш у Београду да пробамо да поправимо утисак – рекао је омалени везиста.

Узроци лошег издања у Италији ће се тек наћи под лупом стручног штаба и играча.

– Не знам зашто смо били толико инфериорни током меча. Није нас хтео пас, као ни шут, лопта нам је бежала. Сасуоло је одлично припремљена екипа, уиграни су и добро се познају. Знали смо и пре утакмице да нас чека тежак посао, али нисмо се надали баш оваквом исходу. Предност од три гола је велика, али не предајемо се и уз помоћ навијача можемо да пробамо да победимо – закључио је Плавшић.

Александар Катаи је свакако био играч на којег су домаћини обраћали највише пажње.

– Сви смо свесни тога како смо одиграли утакмицу, резултат све говори. Имали смо среће да нисмо примили још неки гол. Сасуоло је одлично припремљен иако им првенство још није почело. Не знам шта се синоћ десило, приказали смо игру која је далеко лошија од оног што можемо. Тешко је сада говорити о реваншу, мораћемо за 180 степени да променимо игру до следећег четвртка. Сви ћемо добро да размислимо где смо грешили и да што брже то исправимо – рекао је најбољи стрелац Црвене звезде у европским квалификацијама ове сезоне.

Повезане вести

8 comments

pera авг 20, 2016 at 11:48

Niste nista ukapirali. Da bi se u Evropi prolazilo nikako se ne igra napadacki na terenu protivnika. Trofeje osvajaju i prave rezultate timovi koji imaju perfektne odbrane. Brza ekipa Sasuola je tim koji nikako ne odgovara ovom navrat nanos sakupljenom timu Zvezde gde nisu definisane uloge igraca. Tim bez sredine terena gde se ne zna kako igraci izmedju sebe komuniciraju jednostavno nema sanse na uspeh. Eliminisali smo sami sebe nacinom na koji smo igrali utakmicu i jos nesto sramota je kakve golove prima Kahriman. Lopta ne sme da prodje pored golmana na taj nacin. Protiv Ludogoreca nas je eliminisao direktno Kanga a protiv Sasuola Kahriman cirkusom od prvdodg gola. Prevelik je ovo rizik rulet tima i kockanje bez potrebe. Sta ce nam sada dovoliki strani igraci za domace prvenstvo. Ko ce to da placa.

Reply
koprivnakoprivna авг 19, 2016 at 22:55

Mange tak,farvel….

Reply
otpisani101 авг 19, 2016 at 19:43

moramo istinu da pogledamo u oci a istina je da grof ne zna da pripremi ekipu za velika dela u evropi…grof je i najveci krivac za sve blamaze zvezde u evropi…od kairata pa do sasuola…covek jednostavno ne zna da od onih igraca koje ima,izvuce maksimum i takticki pripremi ekipu da bilo koga u evropi pobedi…niko ni 91 posle remija u beogradu sa grashopersom nije davao ni promil sanse da ce zveda postati prvak evrope…nije zvezda bila ni favorit protiv bordoa sa malim murinjom,ali je cak i sa njim zvezda na bordo isla hrabro…jeste ispala ali se nije ponizila…poenta je u tome da svake godine mnogo favorita ispadne…niti je zvezda radnik iz surdulice a niti sasuolo ili recimo ludogorec real ili barselona pa da zvezda igra toliko kukavicki da po 15 minuta ne prelazi centar…zvezda se u evropi brani kao neka seoska ekipa rekreativaca gde se ne zna ni ko igra gde ni ko koga pokriva…cinjenica da u savremenom fudbalu defanziva i kukavicluk vise ne prolazi…dzaba smo se nervirali oko zreba,jer sa ovakvom vizijom igre grofa bozovica,zvezda u ovoj fazi takmicenja ne moze da izbaci nikog…prosle sezone se vojvodina sprdala sa sampdorijom i oni su dolazili iz italije…dakle ako hoce zvezda u neku ligu,mora hrabro i na pobedu pa ce i bog da nas pogleda…

Reply
Milos авг 19, 2016 at 17:13

Oni su mnogo kvalitetniji od nas, to je neosporno. Ali manjak kvaliteta se nadoknadjuje velikom borbenoscu. Sinoc nikakvu borbenost nismo videli.

Reply
drmr авг 19, 2016 at 16:54

Tek protiv ovako jakog rivala smo mogli videti na kom nivou su nase ekipe, ekipe koje dolaze iz JSL, koje preslisavaju svi koji igraju malo tvrdje, pametnije i konkretnije… Takticki smo nedorasli, sa jako losom postavkom na terenu, bez prave ideje, neorganizovano sa mnogo netacnih pasova i gluposti u igri… Misljenja sam da smo nasu sansu ispustili u revansu sa Ludogorecom, kada je Kanga na poluvremenu napravio veliku gresku kao i kada nismo doveli golmana koji moze da odbrani suteve iz daljine… Inace nismo bili toliko lose, posebno protiv Bugara ali su nam se kockice tako slozile i ovo je nasa realnost… Jedno me muci sto nas je Sasuolo ponizio i nadigrao u svim elementima igre i sto su nasi igraci delovali kao da su potpuni amateri u odnosu na protivnike…

Reply
Ivan авг 19, 2016 at 18:34

Zasto je kriv Kahriman nama sve krivi drugi Damir svi znaju da ima problem sa vidom jer je kratkovid a golman je bio ok do pre 4 god kada mu je oslabio vid ovo je proverena informacija 10%

Reply
drmr авг 19, 2016 at 19:12

Ih bre Ivane, pa danas u 21. veku problem sa vidom se resava veoma lako, meka kontaktna sociva, resavaju problem… Toliki sportisti ih koriste u kontaktnim sportovima a ne golman u fudbalu… Realno je primio u ovim kvalifikacijama previse golova (da sada ne gledam snimke ali mislim da je mogao da spreci minimum bar 3 gola protiv Bugara i Italijana) koja je primio iz suteva sa 20-35 metara… Realno je mogao… Kanga je napravio strasnu glupost a uz to je i Kahriman jako puno doprineo ispadanju… Mislim da bi se sa ovim stavom slozilo 95% navijaca…

Reply
Vaske авг 19, 2016 at 23:08

Kahriman od derbija i gola sa pola terena nema samopouzdanja i nije više koristan. Primio je previše golova kroz uši i dobrim delom nas koštao Evrope, ali ne većim nego što nas je koštao Božović svojom tvrdoglavošću i na kraju i Kanga svojom glupošću i temperamentom.

Reply

Leave a Comment