Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Жестока казна: Нема фудбала за Сикимића до краја јесени!

Фудбалски савез Србије жестоко је казнио нападача нашег клуба Предрага Сикимића, пише „Спорт“!

Наиме, због црвеног картона и старта над голманом Новог Пазара Сикимић је добио забрану играња од чак три месеца, те пре децембра неће моћи да наступа поново!

Подсетимо, Сикимић је неопрезно кренуо на једну лопту током утакмице и ногом закачио голмана Пазара по левој страни главе сломивши му неколико костију лица.

Повезане вести

27 comments

deki авг 31, 2016 at 19:58

Ajmo transparent na severu povodom ovog, nema cutanja!!!

Reply
Severac авг 31, 2016 at 18:23

Za nenameran prekršaj tri meseca neigranja .Ovo prevazilazi svaku granicu realnosti.Živkoviću sve najbolje i brz oporavak.Baš se pitam kakva će kazna biti za Novi Pazar. Ako ćemo biti realni ništa drugo sem izbacivanja u niži rang bi bila smejurija od disciplinske komisije.

Reply
kastiljo авг 31, 2016 at 18:08

Neka ga kazne,ali u tom slucaju isti arsini i za Fk NP… Dakle -15 bodova,10 utakmica bez navijaca i uslovno 2 godine izbacivanje iz lige,pa nek klicu oricu i dalje…

Reply
LA[K]I авг 31, 2016 at 18:17

E to sam bas ja hteo u komentar da napisem! Ako je Sikimic dobio 3 meseca neigranja fudbala, FKNP zbog ocajne organizacije meca mora dobiti zestoku kaznu. Maksimalna novcana kazna, zatvaranje stadiona na nekoliko utakmice, pa moze i oduzimanje bodova (od 1 do 3) uz naravno uslovnu kaznu jos jaceg oduzimanja bodova ili cak izbacivanja iz lige, ako se to ponovi u bliskoj buducnosti!

Reply
kastiljo авг 31, 2016 at 19:15

Sve sve ali skandiranje oricu koji je srbima kopao oci i sekao usi je za najstrasniju kaznu koja se izrekla od strane FSS-a !!! Pritom se klub nije ogradio od sopstvenih navijaca nego pritom vredjao nase (koji daleko od toga da su naivni),zvanicni spiker na utakmici nijednu opomenu domacim “navijacima“ nije izrekao za skandiranja vec samo za ubacivanje pirotehnike u teren…NE SME SE NA OVOME ZAVRSITI!!! Ne sme im biti dozvoljeno da se izvuku za ovo.U pravu si,mozda ne odmah 15 bodova da im se skine ali 6 najmanje i definitivno dvogodisnja uslovna kazna za izbacivanje iz lige,sto za onakav SKANDAL,pozivanje na klanje Srba usred Raske i klicanje najgorem dusmaninu srpskog naroda,nije velika kazna.
Najvise od svega boli sto se FKNP nije izvinio niti ogradio od sramnog skandiranja.

Reply
LA[K]I авг 31, 2016 at 19:30

Brate ja pratim dosta FKNP i ono sto znam da na svakoj utakmici sa Zvezdom, Radom i Partizanom skandiraju oricu, „Kosovo je pored Srbije“, i bukvalno na svakoj utakmici „Ovo je turska“, a cesto i „Mi smo balije predsednika alije“. Ima tu jos dosta dosta toga sto vredja direktno drzavu Srbiju i srpski narod. Sad mora jaka kazna da im se udari ili ce mo im u suprotnom samo dati podstrek za ovo. Nije da nasi navijaci nisu krivi, ali daleko od toga da su prvi poceli sa nacinalistickim navijanjica i da je do incidenta doslo samo zbog zastave sa likom Draze Mihajlovica. Ono sto ja, a verujem i ti primecujes je da kad god navijaci pazara naprave neki incident njihov klub glumi zrtvu i nevinasce, pa izgovore su do sad trazili u protivnickim navijacima i policiji. Tome se mora stati na kraj.

Reply
kastiljo авг 31, 2016 at 20:26

To glumljenje zrtve je uobicajena stvar postala,pogotovo kod muslimana,kako bosanskih tako i srpskih…Al da ne zalazimo previse u politiku,ovakvim stvarima u sportu mesta nema,svako moze da izrazi svoje stavove gde hoce,ali ovo je uvreda za drzavu i narod u cijoj ligi se takmice i imaju cast da igraju sa Crvenom Zvezdom.

LA[K]I авг 31, 2016 at 21:13

Tako je brate Kastiljo. Neki red mora da se zna! Cisto da kazem za one koji ne znaju Dragoljub Draza Mihajlovic je rehabilitovan i vise nije drzavni neprijatelj i zlocinac na sta su ga osudili komunisti, pa bilo kakva zalba na to sto su Delije u pazaru razvile zastavu sa njegovom slikom ne moze se smatrati nikakvim prekrsajem. Drzava mora ozbiljno kazniti FKNP jer su njegovi navijaci direktno napali na terirorijalni integritet nase zemlje. Ako to nije za kaznu onda ne znam sta je. A da stvar u celoj ovoj prici bude jos nebuloznija vise od 90% tima FKNP, cine Srbi, pa su takmo navijaci pazara direktno izvredjali i skoro sve svoje igrace.

LA[K]I авг 31, 2016 at 21:24

I samo sam zaboravio da dodam da ti „navijaci“ pljuju istu onu drzavu koja ih je uvela u superligu, kada su bili 3. na tabeli u Prvoj ligi, pa Ljajic drzavnim parama platio BASK-u da istupi iz superlige u korist Pazara.

kastiljo сеп 1, 2016 at 13:49

Sve i da nije rehabilitovan,u nasoj drzavi imamo pravo da volimo koga zelimo…Ako oni misle da su u Turskoj nek izvole i prebace se u njihovu ligu pa nek se klanjaju kome zele…Sraman klub,sta li su pomislili ovi stranci nasi….Da li ima neko ko zna sta se desava povodom kazne,jel se uopste kazna razmatra posto ne vidim da bilo koj medij pise o tome…?

LA[K]I авг 31, 2016 at 16:47

Jeste start bio tezak, ali ovo je zaista previsoka kazna.

Reply
Marko авг 31, 2016 at 16:42

Hvala fudbalskom savezu na ovom potezu sto je sklonio rasnog golgetera iz fudbala.Nadam se da ce sad neki mladji igraci dobiti sansu.Start nad golmanom je stvarno bio zestok i kazna je mozda malo pregruba ali sa druge strane je i zasluzio,polomio je coveku pola face.Jos kad bi mogli i crnogorskog inzagia da nekako suspendujete bio bih vam zahvalan. 🙂

Reply
Goran авг 31, 2016 at 18:45

Pricaj ti sta hoces ali njih dvojica su zajedno do sada postigli 17 golova od pocetka priprema naravno racunajuci sve utakmice prijateljske,prvenstvo i Evropa,Orlandic 10 i Sikimic 7=17 golova na 20 dosadasnjih utakmica! Ako se racunaju samo zvanicne utakmice postigli su 6 golova u 13 utakmica i jos nisu ni odigrali svih 13…Do kraja prvenstva ima jos 30ak utakmica sa plej ofom i 6 u kupu ako udju u finale i jos koja prijateljska na zimu to je preko 40 utakmica pa ti sad vidi koliko bi postigli na tih 40tak utakmica da igraju sve utakmice celih 90 min ako su na 20ak dosadasnjih utakmica postigli 17 golova i jos nisu odigrali sve utakmice. Ne kazem da su neke ubice centarfori ali nisu nista gori od mucenog Mouchea ili nekih igraca iz drugih klubova iz nase lige…Oni bi posto Katai odlazi trebalo da ostanu i da budu dzokeri u prvenstvu i kupu,zamene Vijeiri a mozda i on ode,u tom slucaju njih dvojica uz Ilica i Joveljica bi trebali da iznesu teret tih 40tak utakmica jer to nije malo…Eventualno ako bi Vijeira otisao poslati Joveljica na kaljenje negde posto sam citao da ima mononukleozu i da nece igrati nekoliko meseci,tada bi za spiceve stavio Ilica i dovesti Vujakliju a ova dvojica da se rotiraju sa njima jer igramo jos na 2 fronta a i sta ako se neki spic npr povredi ko bi igrao ako njih prodamo ne mozemo dovesti 3 spica jer nam treba jos neki bek ili stoper…

Reply
Marko авг 31, 2016 at 19:05

Vidi statistika je bikini sto se kaze,ja tvrdim da njih dvojica trebaju da dobiju ciste papire jer nemaju kvalitet za zvezdu,uzasno me je iznerviralo to sto nije doveden Djurdjevic koji je za njih klasa,voleo bi da nam se u derbiju to obije o glavu jer decka sam bas gotivio dok je igrao u radu plus je cigan nas je i da se odlucis pre za igraca od 32,33 godine i igraca od 22,ne kazem da su godine sve u fudbalu ali partije iz prosle sezone od sikimica i orlandica ne racunajuci sikimicev gol na derbiju su ocaj teski.Ilicu bih dao sansu jer je mladji i moze na njemu da se zaradi, koga da prodamo na zimu ako ode hugo sada sikimica ili orlandica sve rasni golgeteri.Iskreno voleo bih ja da odigraju dobro u zvezdi ali moje misljenje je da je to tesko moguce,nije tesko da ti odigras dobro kad imas pored sebe jednog kataia,kangu,ruiza na primer ali ako zvezda hoce da pravi nesto u evropi dogodine mora da oformi tim sad na vreme a ne da kupuje golgetera u julu mesecu.A sto se moucea tice njega ne mogu da poredim uopste sa ovom dvojicom njega koji je bio najbolji asistent turske lige odigrao ko zna koliko derbija boke i rivera igrao za jedan palmeiras.Decko zna fudbala ali jednostavno mozda ne moze da se uklopi u nas fudbal kao i barkos sto nije mogao i kakvu je karijeru napravio posle.

Reply
kastiljo авг 31, 2016 at 19:21

Obojica su igraci za male utakmice…Orlandic davao golove kad je vec sve uveliko bilo reseno,pri rezultatima 4-0, 5-0 itd..Sikimic jeste dao nekoliko bitnih golova kao npr u derbiju,protiv Vozdovca za overu titule,na Malti,ali kad pogledas da su ti golovi vecinski plod ili slucajnosti ili serviranja na tacnu onda im se znacaj u neku ruku gubi jer je golove na taj nacin i Kahriman mogao dati…Kad su Orlandic i Sikimic sami stvorili sansu ili napravili visak,oduzeli neku loptu….?!Obojica su generalno drva koji ne mogu da ga daju osim ako ih neko ne pogodi…Orlandic svakako zasluzuje vise sansi od Sikimica jer je mladji i efikasniji,ali sve to ne menja cinjenicu da oni podaci od gore vaze.

Reply
dejan сеп 1, 2016 at 09:49

Kastljo nerviras me u vecini komentara ali ovo si majstorski opisao 🙂

Reply
kastiljo сеп 1, 2016 at 13:53

Svako od nas ima neku svoju realnost i vidjenje toga sta je ispravno,sta valja a sta ne u nasem klubu,ja samo pricam o onome sto smatram da je tacno i ispravno…Nije problem da se ne slazemo,barem meni nije,naprotiv,desavalo mi se da promenim misljenje kad neko iznese valjane argumente. 🙂

dejan сеп 1, 2016 at 14:27

Tako je.

Goran сеп 1, 2016 at 10:21

Da se izjasnim opet cistije ovaj put ne kazem ja de se u potpunosti ne slazem sa Markovim ili tvojim komentarom vec da je situacija takva da kakvi takvi su davali golove sto se na kraju racuna i trenutno nemamo para da dovedemo 2-3 napadaca pa da mozemo da ih menjamo kao na traci. Za to da Zvezda zasluzuje bolje spiceve se slazem i to da je Sikimic mator i da bi sansu pre trebalo dati Orlandicu jer je mladji i u zadnje vreme ima bolji ucinak,on je jos pre bio i povredjen i nije igrao sve utakmice i do pre 3 nedelje je imao 25g tek sad je krenuo u 26tu i treba mu dati sansu sad kad je oporavljen i u formi bar do zime a ako se ne dokaze posle cao,dok Sikimic ima 35g i njemu definitivno nije mesto u Zvezdi pogotovo jer nije za tim na duze staze…Ali desilo se upravo ono sto sam napisao gore iznad u prvom komentaru od igraca koji su igrali napred otisli su Katai i Gavric,Sikimic je sada suspendovan na vise meseci,mladi Joveljic ne moze isto da igra nekoliko meseci zbog Mononukleoze,Vucicevic je na B listi,jos nekoliko mladjih napadaca su na pozajmicama,Vujaklija dolazi tek na zimu…Srecom je ostao Vieira a moglo se lako desiti da i on ode…I jos Ilic…Znaci da su sada otisli Orlandic i Sikimic imali bi samo Vieiru i da npr. dobije crveni ili se povredi Ilic i Vucicevic bi bili zamene a pitanje je koliko bi oni mogli izneti sav teret posto su mladi i nemaju jos nijednu utakmicu u Zvezdinom dresu…Orlandic je ipak iskusniji,jaci a i u formi je trenutno…Da je otisao Vijeira verovatno bi dosao Vujaklija ali onda bi bili jos slabiji…Ovako nije lose trenutno Vijeira i Orlandic u spicu a sansu bi trebalo dati Ilicu i Vucicevicu kada vodimo npr 2:0 ili vise ili u kup utakmicama pa da vidimo kako ce da igraju…Na zimu prodati Vijeiru da se uzmu neke pare a i gazi vec 29tu godinu pa se posle nece moci uzeti neke pare od njega i naravno prodati Orlandica ako se ne pokaze i Sikimica kad bi za njih trojicu uzeli makar 2mil puna kapa…Kupiti jednog dobrog centarfora stranca,Vujaklija da bude zamena i polako sansu uz njih dati nekom od 3 mladja igraca Ilic,Vucicevic,Joveljic ko se do tada pokaze,eventualno nekog od njih poslati na pozajmicu Joveljic npr jos 1 godinu…

Reply
kastiljo сеп 1, 2016 at 13:55

Covece na tog Ilica sam maltene zaboravio 😀 Nema ga nigde,pa bolje i njemu dati sansu tipa u 70.minutu pri nekom dobrom rezultatu,cisto da oseti dres.

LA[K]I сеп 1, 2016 at 14:45

Kastiljo imas li informaciju da li je Ilic uopste prijavljen za prvenstvo? Koliko znam Vucicevic nije jer ima problema sa ugovorom koji je imao sa Cukarickim.

Goran сеп 1, 2016 at 17:26

Laki vidis to sam maltene zaboravio za Vucicevica isto kao Kastiljo za Ilica,a citao sam to da je bilo neke frke sa Cukom u vezi registracije al’ se u moru svakodnevno procitanih informacija zaboravi sve…Znaci nama su posle odlaska Kataija i Gavrica,suspendovanog Sikimica,bolesnog Joveljica,neprijavljenog Vucicevica,mladih Grozdanoskog,Vukica,Platise koji su na pozajmicama u napadu kao opcije ostali samo Vieira,Orlandic i Ilic ako je prijavljen,citao sam na mondo sajtu pre da nije prosao pripreme sa Zvezdom i mozda zato nema nastupa dok ne prodje pripreme i dok se ne uklopi u Grofov sistem,s obzirom da su Vieira i Orlandic duze od njega tu i da su prosli pripreme a jos i daju golove jasno je zasto su oni trenutno u prednosti,Grof izgleda ipak zna sta radi….

LA[K]I сеп 1, 2016 at 17:53

Bilo bi prilicno amaterski od strane uprave kluba da igraca (Ilica) dovede, a da ga ne registruje za ligu, a pritom ni da ga posalje na pozajmicu. Isto vazi i za Micela i Avramovskog. Igraci su na platnom spisku, ali nisu registrovani…

Goran сеп 1, 2016 at 18:44

Izgleda da nije prijavljen sudeci po ovom linku pise da pored Vieire imamo jos samo Orlandica kao opciju u napadu…http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=167816 E sad ne znam jel imamo pravo jos nekoga od nasih igraca da prijavimo za JSL posto sam citao da je Partizan posle odlaska 4 igraca Brasanca,Stevanovica,Radovica i Saranova prijavio 4 druga igraca za JSL Jevtovica,Kosovica,Damnjanovica i Stevanovica nisam siguran jel to pravilo vazi do kraja Avgusta ili do Septembra…Mozemo samo da se nadamo da ce Vieira i Orlandic da nastave sa ovakvom formom kao sada tj da daju golove i da ih zaobidju povrede i kartoni jer prema ovom linku sa SC Ilic kao da nije prijavljen a na wikipediji pise da su Joveljic i Vucicevic na B listi…Ako je ovo sve istina daj Boze da bar Vieira i Orlandic budu zdravi i u formi ovih nekoliko meseci do Decembra a tada stize Vujaklija i mozda jos 1 napadac ili neko od ovih mladjih bude prijavljen…

Goran сеп 1, 2016 at 16:25

Pa to ti pricam Huga bi stavio u spic on nek’ nam sa 20ak pogodaka kao prosle godine donese titulu i zasluzio je posle da ode jer ima godina a i zasitio se igrajuci nasu ligu,realno tesko je da ga Zvezda sa dugom od 30 i kusur miliona zadrzi vise od 2 sezone,protiv jacih ekipa iz nase lige koje igraju bunker sa jakim defanzivcima bi stavio Orlandinja jer je jak kao bizon i bar zna da se gura,skoci a trenutno je u formi pa i ubode po koji gol 🙂 Ilicu,Vucicevicu i Joveljicu bi dao sto kazes sansu zadnjih 20ak minuta pogotovo kada vodimo npr 2:0,3:1 ili vise,plus dao bi im svoj trojici sanse u kup utakmicama i na pripremama na zimu u prijateljskim pa nek’ pokazu koliko znaju i umeju…Siguran sam da bi bar jedan od njih trojice izborio mesto u prvom timu i uz Vujakliju i jednog stranca centarfora razbijaca koga treba dovesti na zimu bio bi to do sledeceg leta i kvalifikacija uigran i dobar napad…Pozzz…

dusan авг 31, 2016 at 16:32

potpuno debilno. sikimic je „skratio“ nogu kojom je startovao iz cega se vidi da nikakve namere nesportske nije bilo. da jeste – udario bi desnom nogom. leva noga je zbog inercije nastavila kretanje i nije mogao ni da je zaustavi, niti da je ostavi iza sebe. ja mislim da nije bilo ni za crveni a kamoli za tri meseca kazne. strasno je to sto se zivkovic povredio, ali meni se cini da sikimicu nije bilo ni na kraj pameti da ga udari.

Reply
dera авг 31, 2016 at 16:22

O Boze sacuvaj, za nenameran potez ovolika kazna… Bez komentara

Reply

Leave a Comment