Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Полетановић пред Војводину: „Напашћемо Војводину од првог минута“

Утакмица која се у недељу игра на стадиону „Рајко Митић“ имаће посебну тежину за младог Марка Полетановића. Звездин везиста ће први пут заиграти против екипе у којој је направио прве фудбалске кораке.

– Девет незаборавних година провео сам у Војводини, то је тим који је од мене направио играча. У Новом Саду сам прошао целу Oмладинску школу, постао капитен и освојио Куп. Све су то лепе успомене, али сада сам играч Црвене звезде и уколико будем играо у недељу даћу све од себе да их победимо и да преузмемо прво место на табели – јасан је Звездин везиста.

Полетановић сматра да ће утакмица у недељу оправдати епитет дербија кола.

– Новосадски црвено-бели сигурно долазе пуни самопоуздања, с обзиром на то да заузимају прво место на табели и да бележе одличне партије. Пратио сам њихове утакмице ове сезоне, имају одличне појединце и мораћемо добро да се чувамо. Да бисмо преузели лидерску позицију биће неопходно да будемо максимално концентрисани, борбени и да нам се не поткрадају неке ситне грешке. Неће бити лака утакмица сигурно, али то навијачима гарантује доста атрактивних потеза и голова.

Млади везиста показао је да има одличан шут са дистанце.

– У вечитом дербију смо играли мало повученије, али када наступамо на Маракани, пред својим навијачима, то никада није случај. Сигурно ћемо напасти Војводину од првог минута, сви ми играчи више волимо нападачки фудбал и сигуран сам да ћемо пружити бољу и динамичнију партију него у претходном колу. Победа у Челареву значила је много екипи да подигне самопоуздање, а мени посебно због гола. Ово ми је већ трећи погодак што ме посебно радује. Волим да шутнем када се нађем у доброј позицији и надам се да ћу и на следећим утакмицама имати довољно среће да лопта заврши у противничкој мрежи – поручио је Полетановић.

Повезане вести

3 comments

Suhoj37 сеп 23, 2016 at 12:07

I onda ce nam se odbrana pogubiti,kada oni budu sibali kontre.

Reply
Delija Carapan сеп 23, 2016 at 11:30

Ako budes napadao kao protiv Partizana ne moj molim te ni da igras!!! Igrali ste kao p….ce !!

Reply
Ivan сеп 23, 2016 at 11:23

Samo ti balerino nemoj davati izjave jer videli smo pred derbi te tvoje izjave igrajte p…. na terenu napred Zvezdo

Reply

Leave a Comment