Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

„BS INVESTMENT GROUP“ донатор ККЦЗ

Клуб спонзора и донатора Црвене звезде све је богатији. У прилог томе сведочи податак да је у петак 7. октобра у просторијама Црвене звезде на Малом Каламегдану потписан уговор о донаторству са комапнијом БС Инвестмент Гроуп.

„Имамо више разлога због којих смо одлучили да потпишемо уговор са Црвеном звездом. Као председник БС инвестмент групе и ја сам својевремено био кошаркаш црвено-белих. Сматрамо да је ово нови почетак клуба, имамо пуно поверење у челнике, стручни тим на челу са Пешићем и мислимо да је ово прави тренутак да се подржи Црвена звезда. Такође, сматрамо да је Београду и Србији потребна јака Црвена звезда, али и Партизан, као и сви остали клубови јер је то једини начин да се афирмише кошарка, да се деца врате на терен и да одрастају у спортском духу и толеранцији како бисмо сутра имали квалитетније људе“, рекао је власник БС Инвестмент групе Бранко Станојевић.

Задовољство због потписане сарадње није крио ни дирецтор црвено-белих Давор Ривостовић који је том приликом истакао:

„Драго ми је да сам у друштву са неким ко је препознао енергију са којом радимо. Сигурно је да не можемо сам, али са људима као што су људи из БС инвестмент групе и другим пријатељима клуба и донаторима можемо да направимо корак више. Наш план је да радимо темељно и постепено, да Идемо корак по корак и надамо се да ће оваквих потписа бити још више“, закључио је Ристовић.

Повезане вести

3 comments

1iz mase окт 8, 2011 at 11:00

Lepo, nadam se samo da ce neki procenat dati i Ziki pauku, klosar nema para, pomozite i njemu, olos je malo je opljackao Zvezdu dajte mu jos.

Reply
Aca окт 7, 2011 at 20:30

Sta smo uradili u kragujevcu u odbojci?

Reply

Leave a Comment