Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

У суботу са Хемофармом на отварању сезоне

Кошаркаши Црвене звезде у утакмици првог кола АБА лиге у суботу од 18 сати и 15 минута дочекују екипу Хемофарм Штада. Црвено бели су са Вршчанима до сада одиграли укупно 47 утакмица и забележили су 22 победе и 27 пораза.

Очекивања пред старт нове сезоне изнео је тренер Црвене звезде Светислав Пешић:  

– Одиграли смо довољан број утакмица у припремном периоду и то нам је било потребно да се добро упознамо. Играли смо са тимовима различитог квалитета. Више тренинга на утакмицама неће бити, али процес селекције се наставља. Нисмо је завршили и сви играчи ће, према могућностима, добијати и даље шансу и кроз тренинг и кроз узакмице, да виидмо колико и како могу да помажу у врхунским резултатима – рекао је Пешић и додао:

– Хемофарм је тим који има огромну традицију, који је уз бивши ФМП направио систем који је био важан за укупан развој кошарке у Србији. Сада почињу да се развијају на други начин и са овог места им желим да буду још успешнији него у прошлости. Имају млад тим са неколико искусних играча, који су и веома квалитетни. О противницима увек најбоље, не само због респекта, већ и због тога што стварно имају добре резултате. Знамо да се ради о тиму који заслужује максимално поштовање. Не говирмо ово због тога што се плашим пораза, о томе ни не размишљам. За овај део сезоне смо се довољно добро припремили, ако ништа друго онда мотивационо, јер сви једва чекају да почне сезона и мислим да ћемо сви дати максимум као против Бајерна закључио је Пешић.

Цене улазница за утакмицу са Хемофармом коштају 200, 300, 500 и 700 динара, а на дан меча у суботу могу се купити на благајни Пионира од 12 часова до почетка утакмице. Треба истаћи да ће дуел црвено-белих и Вршчана бити директно преношен на Телевизији Б92 и Арена спорт.

Повезане вести

7 comments

Robijev stil igre окт 8, 2011 at 16:49

Pao RSB forum, nadam se da je zbog onoga što svi očekujemo 🙂

Reply
Mićko окт 7, 2011 at 19:12

Ali Stenli Kup 🙂

Reply
Igor окт 7, 2011 at 18:18

Da li ce Zvezda ove sezone igrati neko evropsko takmicenje u kosarci, ako možete da mi odgovorite?

Reply
Mladjen окт 7, 2011 at 18:20

Mislim da nece.

Reply
Dragan KG окт 7, 2011 at 18:50

Hoce, BABA JULIN KUP!!! Pa ljudi dokle vise sa ovakvim pitanjima, zar ste juce poceli da pratite Zvezdu?

Reply
Leon окт 7, 2011 at 19:00

Igraće Stanley Cup!

Reply
Mićko окт 7, 2011 at 19:11

Ali Steni KUp 🙂

Reply

Leave a Comment