Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеПријатељске утакмицеФудбал

Николић одушевљен дебијем за Звезду

Деби за сениорски тим Црвене звезде на данашњој пријатељској утакмици забележио је Вељко Николић. Капитен омладинске репрезентације Србије недавно је стигао у редове црвено-белих из ОФК Београда.
Велика ми је част што сам дебитовао за први тим Црвене звезде. Што се тиче конкретно моје игре могао сам и боље, доста је нераван терен и свим играчима је то сметало. И поред тога, заиста сам пресрећан. Осећај је невероватан, нисам ни свестан да сам дебитовао за најјачи тим у Србији. Сваком дечаку бих пожелео да ово доживи – рекао је Вељко Николић.
Николић је рођен 1999. године и један је од највећих талената српског фудбала.
На терену се најбоље сналазим на позицији иза шпица, такозвана лажна деветка. Такође могу да играм и на месту задњег везног. Испред мене је још увек период адаптације и надам се да ћу тек показати све своје квалитете – закључио је Николић.

Повезане вести

1 comment

dejo окт 19, 2016 at 16:33

Vjerujem da je tvoje dovodjenje ce bit pun pogodak za Crvenu Zvezdu ,zelim da ti cestitam na debiju za Crvenu Zvezdu i nadam se da ces ti to u nekim drugim utakmicama pokazat zasto si doveden Nikolicu u Crvenu Zvezdu da saradjujes dobro sa svim igracima Crvene Zvezde i naravno da dajes golove

Reply

Leave a Comment