Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Фудбалери стигли у Пловдив

Фудбалери, стручни штаб и руководство Црвене звезде нешто после 15 часова слетели су чартер летом у Пловдив, град у коме ће сутра одиграти пријатељски меч са екипом Локомотиве и увеличати јубилеј бугарског клуба, 85 година од оснивања. Експедиција најтрофејнијег српског клуба смештена је у хотелу „Бедемам“.

Црвено–бели ће вечерас заједно са домаћином отићи на дружење, тачније вечеру, а сутрашњем мечу, како је најављено присуствоваће и председник Бугарске Георги Прванов.

Обзиром да је тренер Просинечки пре полетања у земљу наших источних суседа, заједно са играчима одрадио тренинг на Маракани, Ковачевић, Микић и другови неће излазити на терен све до сутра, односно почетка утакмице који је заказан за 15 сати по локалном, односно 14 часова по нашем времену.

За меч влада велико интересовање, све карте су распродате (15000), а директан пренос обезбеђен је на бугарској телевизији. Велики Жути на пут је повео све играче које је имао на располагању, изузев Срђана Мијаиловића, који се пожалио на повреду и остао је у Београду. Шансу да се докажу у добиће и три омладинца, Чикић, Савићевић и Ожеговић.

Повезане вести

5 comments

nikola senjak окт 9, 2011 at 00:48

KONACNO DA JE POVEO OZEGOVICA I SAVICEVICA TJ PRE SVEGA OZEGOVICA AKO GA UBACI I 15 min videcete o kakvom se kvalitetu radi ISKRENO MISLIM DA AKO GA ZAOBIDJU POVREDE DA CE BITI NAJBOLJI NAPADAC U SRBIIJ….a i u svetu mozda…. decko kidaa i kakam osecaj za gol ima dobro dribla strasan udarac glavom sve….

Reply
Milan окт 8, 2011 at 21:14

E,admini živi bili, aj’ postavite link za sutrašnju utakmicu ako ikako možete. Zahvalni navijači sa Severa 🙂

Reply
Dejan окт 8, 2011 at 21:22 Reply
Milan окт 9, 2011 at 10:42

Hvala tebra.

Reply
PERA BOR окт 8, 2011 at 20:09

Hoce li biti prenosa sutra?

Reply

Leave a Comment