Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Звезда добила појачање!

Бивши играч Денвер Нагетса, Милвоки Бакса, Њу Орлеанса и турског Бешикташа, потписао је уговор са шампионом АБА лиге и КЛС лиге на годину дана, саопштио је наш клуб на званичном сајту!

Одличну сезону имао је током такмичарске 2015-2016 када је у дресу Бешикташа у 21 лигашкој утакмици убацивао просечно 12 поена, уз скоро 5 скокова и 6 асистенција по мечу. Још бољи учинак имао је у Еврокупу, где је просечно бележио преко 15 поена по утакмици.

Доласком Волтерса, који је колеџ каријеру градио на Универзитету Северна Дакота, појачана је конкуренција на бековској позицији, а овај 25-годишњи плеј, висок 193 центиметара стиже у Београд у наредним данима, и одмах ће се прикључити тиму, и ставити на располагање тренеру Дејану Радоњићу.

Добродошао Нејт!

Повезане вести

12 comments

ĐOLE BARI 91 окт 25, 2016 at 02:38

ODLIČAN IGRAČ, BIĆE PRAVO POJAČANJE. REBIĆA I MITROVIĆA POSLATI U FMP,DOVESTI CENTRA DRUGAČIJIH KARAKTERISTIKA OD KUZMIĆA, ŠUTERA ( AKO JE IKAKO MOGUĆE PULENA).

Reply
Djole-Jagodina окт 24, 2016 at 17:58

Ne bih ja smeo da budem optimista bez rezerve.Kad god ocekujemo veliko pojacanje na kraju se razocaramo pa ajde da samo pozelimo dobrodoslicu coveku a da na osnovu igre vidimo konkretne rezultate.Sto se Rebica tice nekoliko puta je pokazao da ima potencijala ali moje licno misljenje je da je malo sanse dobijao da bi stekao samopouzdanje i rutinu pa smo zato i mi skepticni,drugo bez nekog iskustva iz slabijeg tima je gurnut u prvu ekipu a pritisak je veliki i greske se mere na miligrame.Tesko je izdrzati sve to i pruzati dobre partije kad znas da su sve oci uprte u tebe i svaka se greska pamti.Rebic je nas i treba ga podrzati u svakom trenutku

Reply
Estrella Roja окт 24, 2016 at 17:56

Nije Pulen (baš štata) koga smo priželjkivali početkom prelaznog roka, mada je zbog Jovića dobro što uopšte stiže igrač na poziciji pleja pošto bi bilo pitanje trenutka kada bi, usled nehumane iscrpljenosti, zaraditi neku težu povredu. Iskreno još ne mogu da procenim da li je Volters baš to pojačanje koje nam je trebalo na bekovskoj poziciji. Moje je mišljenje da je trebalo dati novac koji je izdvojen za Đenku i Voltersa za jednog kapitalca koji bi bio glavni poenter, s obzorom da nisam siguran koliko je Amerikanac ofanzivno potentan. Sve sada zavisi od dovođenja kvalitetnog centra, svima je jasno da tu ne sme biti kalulisanja i štednje. Ako pogodimo sa centrom, i ako Volters pokaže da je pojačanje, hm..nije ni top 8 previše daleko, iako je to skoro nemoguća misija. U svakom slučaju, dobro došao, Nejt!

Reply
LA[K]I окт 24, 2016 at 14:51

Sjajno pojacanje. Prosle sezone je odigrao solidno u Besiktasu. Mogao je i dosta bolje ali mu trener nije davao mnogo prostora u turskoj ligi, ali zato u Evrokupu koji je Beskitas shvatio kao neozbiljno takmicenje i gde je Nejt dobio sansu, pokazao se kao strasan igrac. Mislim da ce ovo biti pun pogodak.

Reply
Hadži Dragan окт 24, 2016 at 12:38

Rebic je potrosio kredite,ako su mogli Tejica da posalju na pozajmicu,neka to urade i sa njim.

Reply
Struki Loznica окт 24, 2016 at 11:53

Ne znam cemu rasprava oko Rebica, pomalo licite na grobarske botove…Svaki igrac nase Zvezde je sa pravom clan naseg tima i daje onoliko koliko su mu mogucnosti! Sto se tice Voltersa, dobrodosao je. Mislim da ce biti veliko pojacanje i da ce imati dobru saradnju sa Jovicem! Ostaje jos da se resi pitanje igraca na poziciji 4-5, nadam se da ce se i to resiti do kraja nedelje! Sa tim n pojacanjem roster bi bio kompletiran za ovu sezonu, a nama ostaje da budemo uz nasu Zvezdu kao i uvek!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 24, 2016 at 11:14

Hvala bogu..extra pojacanj i jos centar pa da trpamo glodare

Reply
josif окт 24, 2016 at 10:47

Konacno!Dobro dosao.Nemogu vise da gledam Dzenku kako se muci na pleju,o Rebici je suvisno trositi reci.Decko za 3 god nema nikakav napredak.Pozz.MKD

Reply
pera окт 24, 2016 at 11:14

A ti to kao stručnjak. Interesantno je kolko se ti razumeš u košarku samo se pitam da li si ikad imao košarkašku loptu u rukama. Pljuješ ovde po forumu a neko treba da ti kaže da je klinac kao Rebić na početku karijere sa njegovih 20 godina kao prvo, kao drugo i on je nečije dete a kao treće on je perspektiva srpske košarke a tebe za to zabole. Pa ispade da klinac od 20 godina nema pravo na grešku jer se nekom ćefne da ga vredja.

Reply
kastiljo окт 24, 2016 at 11:33

Prvo Rebic je ’95 godiste,isto kao i Nikola Jokic….Nadam se da dovoljno govori poredjenje…Jokic 2 godine igra NBA ligu dok mali Rebic 3 godine prakticno ne moze da se sastavi u ABA i EL…U pravu je josif,jednostavno ne napreduje,da barem malo napreduje iz sezone u sezonu pa i da kazes.

Reply
danass окт 24, 2016 at 12:54

Malo vise postovanja za malog Rebu i njegov odnos prema klubu i obavezama,ne bi bilo zgoreg.Bilo kakva vest na temu igrackog kadra,pojedincima je odmah povod da teraju i potcenjuju Rebica.Nece Reba
nigde ima on svoje mesto i funkciju i u ovom timu,samo napred!

Reply
kastiljo окт 24, 2016 at 14:30

Postovanje za ponasanje,naravno,uvek,bas zbog toga sto se nije ponasao kao Cvetkovic koji je otvoreno iskazivao nezadovoljstvo…Da bi stekao postovanje za igracke kvalitete zna se sta treba da radi – da igra dobro….Nije on los,daleko od toga,ali plejmejker je kriticna pozicija gde se greske najvise osete tako da ce morati jos mnogo da radi.Svaki protivnik zna tacno kako da igra protiv njega,malo jaci presing i udvajanje i to je u 80% slucajeva prodata lopta,jos uvek je fizicki slab da bi se nosio sa presingom i udvajanjem,mora barem 6-7kg misica da nabaci da bi mogao ispratiti.

Leave a Comment