Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: Три бода су најважнија

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић након утакмице у Крушевцу рекао је да су бодови најважнији.

Мислим да нисмо пружили неку блиставу партију, али најважнија су три освојена бода. Напредак ове сезоне игра изванредан фудбал, имали су само седам бодова мање од нас, заузимали су четврто место на табели, и то је екипа која зна шта ради. Показали су квалитетне елементе у својој игри и данас, и било је јако тешко. Први смо имали стопостотну шансу коју није искористио Руиз, а Напредак је имао своје шансе које је пропустио. Утакмица је била жестока, и понављам, победа је најважнија – речи су Миодрага Божовића.

Текст на сајту СД

Повезане вести

12 comments

Aleksandar нов 20, 2016 at 15:44

Nije Napredak naivna ekipa,nisu dzabe razbucali partizan,nisu dzabe u vrhu tabele sa toliko pobeda zaredom, bitna je pobeda na teskom gostovanju gde smo cesto gubili titule, do proleca ne treba da se gleda igra vec samo pobede jer imamo mnogo teskih gostovanja gde tradicionalno ne igramo dobro. Znaci samo pobede a igra ce doci na prolece. Da osvojimo titulu i odlepimo se od glodara a posle ce sve lakse biti.

Reply
CIGANIN 74 нов 20, 2016 at 16:01

Vidis Aleksandre da mozes konstruktivan komentar da napises a da ne vredjas svakog ko drugacije misli i vidi sve sto je vezano za nas FK,slazem se sa tobom da Napredak nije losa ekipa,da ima i glavu i rep,da su dobili jsd(sledece nedelje im gostuju,nadam se da ce im otkinuti bodove)a to u cemu se ne slazem sa tobom je da se bez igre ne moze konstantno pobedjivati u nasoj ligi i da ne vidim ne neku nego nikakvu perspektivu sa Grofom,za evropu sam siguran a cim nas napusti sreca i za nasu ligu,to je moje misljenje sa kojim mozes da se ne slazes i kojeg postujem a sve to moze bez uvreda,omalovazavanja jer ovde smo svi samo i iskljucivo zbog JEDINE!

pozdrav

Reply
Aleksandar нов 20, 2016 at 16:20

Ja postujem kritiku,normalno je da se kritikuje, ali ne podnosim kad neki ovde pisu razne uvrede za trenera naseg kluba, znaci ako ne igramo dobro onda je dozvoljeno vredjanje coveka koji je osvojio titulu prosle god i ove je na prvom mestu, ni gram postovanja prema coveku, kao da je najveci neprijatelj kluba, ali shvatam ja da ti neki ne misle dobro klubu pa zato tako i pisu. Bar gram postovanja za coveka. Ti si u pravu za neke stvari ali mislim da se preteruje sa tim smenjivanjem, hocemo svake god da smenjujemo trenere, neka trenira covek dok je na prvom mestu ja cu ga uvek podrzavati da nam se ne ponovi iz proslosti kad je Pizon bio smenjen sa prvog mesta,pa 6 god ne videsmo titulu. Losa igra ok,tu smo gde smo, ali ne moze se uvek gaziti sve redom, neke titule se osvajaju i teskom mukom, Lose igramo nego prosle godine to stoji, ja verujem da ce biti bolje od proleca i mislim da ne treba covek toliko da se pljuje. Za evropu nam treba mnogo vise da bi smo usli i to je tacno, ali ne vidim ja tog trenera koji bi nas uveo tamo a da mozemo da ga dovedemo sada i u skoroj buducnosti, trenutno je Bozovic najbolja opcija po meni. I cak mislim kad bi otisao da bi izgubili i titulu ove god. Hugo ne igra zato sto covek nece da potpise nov ugovor i to je to ne bih ga ni ja pustao, Bozovicu zameram jedino sto ne pusti nekog omladinca da dobije sansu ali dobro doci ce i na njih red valjda uskoro. Ne treba seci glave sada nam takvi potresi u klubu nisu potrebni. Pozz

Reply
CIGANIN 74 нов 20, 2016 at 17:05

Nisam od onih koji bi menjao cisto promene radi ili neke sujete prema nekom(nekima),proslog avgusta kad je bilo popularno terati celu upravu na celu sa Terzom gde je i Grof izjavio da ako odu oni sto su ga doveli da ce otici,svedok sam postignutog(jedva)kompromisa da Terza ostane,prvo onako neupadljivo a kasnije kad su i rezultati dolazili i rekordi jedan po jedan obarali i zvanicno,javno je izlazio svakodnevno i dao svima do znanja da je ostao u klubu.Grof je bio taj koji je odrzao Klub,ostavio svetlo upaljeno i zajedno sa ekipom napravio rezultat za pamcenje…stao iza Terze i Grofa tad u avgustu(posle Radnickog i promasenog penala)jer sam znao da se radi na prelaznom roku koji je trajao do kraja avgusta,znao sam ako se napravi „potres“da cemo ostati bez pojacanja,bez titule i da se necemo oporaviti narednih 5-10god,zalagao sam se za mir,strpljenje,podrsku,jedinstvo…kompromis (sa delijama)postignut,prelazni rok odradjen odlicno i od derbija krenula je renesansa u klubu,ekipi…naravno nisam ocekivao +30 u odnosu na jsd ali sam ocekivao neku vrstu dominacije jer se videlo na terenu iz nedelje u nedelju da gazimo sve pred sobom.
titulu smo vec u novembru uzeli i tad smo svi ocekivali pripremu plana za napad u evropu naravno sa Grofom na celu jer „igrali evropu ili ne Grof ostaje“,Grof na radost svih nas je ostao,dovelo se to sto se dovelo,neko na vreme neko kasno ali kadar jaci nego prosle sezone(bez Gruje).maltezani su nam vec upalili lampicu ali iz razloga jul mesec tek se skupili,bice bolje…dodje drugi dvomec pa treci a mi sve gori i gori,dodje derbi mi ocajni,dodje subotica mi bod a Sikimic nicim izazvan nam drzi ovo mesto od juce i Ruiz,ekipa ispretumbana,isprepadana,bez samopuzdanja,bez ideje,bez formacije,bez taktike,bez potrebnih svakakvih fudb.finesa tipa prekidi,akcije itd itd.a na sve to imamo i nezadovoljne(losu atmosferu),nejasnu situaciju(Viera,Muce,Fibel,Kanga,Babunski,Ristic),igramo bez stopera,bez sredine i na „misice“dobijamo vec duze vreme a nade da ce nesto biti bolje nema sem nekog laznog,bez pokrica optimizma i ovih +6 koji su u stvari +3( jedan derbi)
ekipa je mrtva vec duze vreme i jedva se na aparatima drzi, terapija u vidu novog strucnog staba je neophodna i sto pre bude bila to ce ekipa pre ozdraviti,poceti da lici na nesto i na kvalitet i zasluzeno pobedjivati a za evropu se zdravo,pametno,na vreme,sa preko potrebnom strukom i pravim pojacanjima na miru pripremati…ne trazi se Grofova glava niti se nipodastava sve sto je ucinio ali primetno je da je to bio njegov maximum i da treba na vreme da se povuce i da ne dozivi da oni sto su mu pruzili bezrezervnu podrsku da pocnu da mu zvizde i da ga teraju,on je sa svojim (ne)radom na putu da dozivi to a takva situacija bi dovela do potresa sto niko normalan kome je klub na prvom mestu ne zeli…zato bolje sve to na vreme spreciti jer cekati da jsd kiksne i time sakriti sve lose mozda za titulu bude dovoljno ali za evropu sigurno ne..

pozdrav

Reply
pera нов 21, 2016 at 06:49

Ne slažem se po više pitanja ali se po jednom slažem sa tobom. Mi igre nemamo a nemamo ni tim. Prošle godine je tim držao Gruja pravio hemiju medju igračima. U tom timu je bilo više domaćih igrača sa realno slabijim primanjima od stranaca. Primanja su i danas slabija, stranaca je puno a većina nije dostojna ni BSK. Ko je dovodio te igrače samo da bi ih doveo. Besmisleno je pisati po kojim linijama tima smo slabi a držimo se kao pijan plota tih stranih igrača koji nisu to što je trebalo da budu. Oni koji nas drže su Plavšić, Simanić i Andjelković doneke Petković. Da, da pošto igre nema svi ovi bunare penal gde bi da pogode Simanića i ovaj na sreću zabije gol. Nema akcija nema ni odbrane ni sredine terena gde se sve očekuje od Donalda a on sam ne može. Pitanje broj jedan za Grofa koje su to sile dovele sve te igrače u klub i drže ove koji nisu vredni dresa i zašto klinci koji su tu ne dobijaju šansu jer je očigledno da Račić, Babunski, Plavšić, Luković mali mogu da igraju ozbiljan fudbal. Tačno je da je problem špic ali zašto ste doveli Ilića pa dajte mu šansu da odigra u kontinuitetu a ne forsirate Orlandića koji je panj i ništa ne zna sa loptom. Reklo bi se loša kopija Simanića. Ako Hugo ne želi da ostane pustite čoveka neka ide ali samo ne pravite lošu atmosveru u klubu i počnite da radite profesionalno i da se tako ponašate. Grof zna fudbal i to je evidentno ali problem je u menadžerima što neki njihovi puleni moraju da igraju. U ovom trenutku mi sa ovakvom ekipom nismo konkurentni čak ni grobarima jer su nam uzeli našeg igrača koji im pravi prevagu na terenu. Ko je gospodo odgovoran što Djurdjević sada nastupa za Partizan. NIje valjda da je skuplji od Kange koji nas je izbacio iz evro takmičenja svojim sebičnim odnosom prema kolegama i klubu. Ne vidim nijedan kvalitet koji ovaj igrač ima bolji od Babunskog za koga tvrdim da igra standardno pravi razliku na terenu sigurno i sa Plavšićem može biti idealan par u napadu. Dovesti dva domaća štopera na proleće špica i razjuriti nepotrebne igrače da ih ne pominjem.

dusan нов 20, 2016 at 14:55

slazem se da su tri boda najvaznija, ali je vazna i fizionomija tima i igre. ovo juce je bila losa igra, i inace ne mogu da se setim kada smo odigrali dobro. ali, ajde. vucemo se nekako. mozda cemo na zimu da potrefimo sa nekim igracem…

Reply
CIGANIN 74 нов 20, 2016 at 15:01

nije u pitanju samo losa igra od juce,nije to problem od juce,nego od proleca,lepo si napisao da se ne secas kad smo odigrali dobro i to treba da bude dovoljno,to je potvrda da nije problem u tom „juce“ jer to „juce“nam se vuce jos od proleca,opet da cekamo nova proleca sa Grofom su uzaludna,ni u jednom jedinom segmentu ne pokazuje tragove nekog boljitka i osecaja sa kojim bi se ekipa i mi mogli necem boljem nadati

Reply
Deki нов 20, 2016 at 16:33

Smaras decko vise.

Reply
CIGANIN 74 нов 20, 2016 at 14:51

Bodovi jesu vazni,najvazniji ali to se moze tako tumaciti ako se odigraju 2,3 utakmice slabo(ocajno) i pobedi se,ali ovde se radi o tome da ekipa izgleda slabo(ocajno)jos od proleca,da se u jedinim pravim ispitima od tad obrukala(Ludogorec,Sasulo,derbi)

Nije u pitanju slab dan,nedostatak srece vec jednostavno slab(ocajan)rad strucnog staba na celu sa Grofom,igra ne postoji,takticke zamisli ni na vidiku kao i prave postavke,igraci su nazadovali,neki i nezadovoljni,povredjeni,publike sve manje a nade za nesto bolje ne postoji jer nas ekipa i njena izdanja iz nedelje u nedelju uveravaju da nemamo cemu da se nadamo na prvom mestu u evropi a da se u borbi za bodove oslanja da se pojavi Sikimic,pre njega Orlandic,juce Ruiz….samo je sreca na nasoj strani i pitam se tacnije cekam dokle cemo biti miljenici te i takve srece…

ako se ne reaguje na vreme oprosticemo se sa Grofom na ruzan nacin,neminovnost je rastanka jer se potvrdilo sve od proleca pa na ovamo da Grof nije taj,sad je samo pitanje u kojoj i kakvoj formi,teranje i zvizduke nije zasluzio zbog Kredite koji ima od prosle sezone,e sad je na njemu i ljudima u klubu da sednu da se pogledaju u oci i najzad preseku jer ovako vise ne moze!

Reply
Zvezda нов 20, 2016 at 16:32

Stigla nova tura sendviča? Nije te bilo dugo…

Reply
Mare нов 20, 2016 at 14:42

Napred Grofe! Ovi dusebriznici sto rade za sendvic neka laju, za bolje i nisu!

Reply
Zoran pacenik нов 20, 2016 at 13:20

Pobeda jeste vazna ali igra i nasa buducnost su jos vazniji a nema ih ni u daljem vidiku. Mozemo mi biti i prvi u nasoj ligi samo zahvaljujuci individualnim kvalitetima igraca ali brate moj rodjeni sa cim cemo izaci u (eu)ropska takmicenja. Proslost nam je slavna i velika bez pogovora a blize buducnosti po ovom sto sada gledamo nema ni na vidiku.

Reply

Leave a Comment