Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Манојловић: Моје је да помогнем екипи

Важна три бода фудбалери Црвене звезде освојили су на гостовању у Крушевцу. Иако је Напредак имао неколико изгледних шанси Звездин голман Филип Манојловић успео је да сачува своју мрежу до последњег судијског звиждука.

Друго тешко гостовање у низу и јако битна победа за нас. Били смо бољи противник свих 90 минута. У првом полувремену њихов голман је имао одличну интервенцију након Руизовог шута главом. Много би нам било лакше да смо раније повели, растерећеније бисмо ушли у друго полувреме. Овако смо морали да играмо нападачки до самог краја. Успели смо у томе, добро смо се показали и, што је најважније, однели сва три бода кући – рекао је Звездин голман.

Млади Звездин голман показао је да је најбољи у најтежим ситуацијама. При резултату 0:1 у самом финишу меча одличним реакцијама сачувао је своју мрежу.

У других 45 минута цела екипа изгледала је много боље на терену. Напредак се повукао, имали смо више простора за напад и већ се пред крај меча видело да им понестаје снаге због јаког темпа утакмице који смо наметнули од старта. Добре интервенције ми много значе за самопоуздање, оне су доказ колико темељно и предано радимо на тренинзима. Овог пута сам при резултату 0:1 успео да сачувам мрежу од неколико добрих шутева ривала и најдраже ми је што сам помогао екипи да не испустимо три бода – поручио је Манојловић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment