Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Без Луковића до краја године, ко ће на штопера? Митровић поново у „игри“

Према писању „Спортског журнала“ капитен Црвене звезде Александар Луковић мораће на вишенедељно мировање, што јасно имлицира да је јесења сезона за њега завршена.

Шеф струке Миодраг Божовић тако тренутно има на располагању само Томаса Фибела као класичног штопера и наравно Дамјана Ле Талека који је прекомандован на ту позицију током сезоне.

Обзиром да је Зоран Рендулић, трећи штопер, повређен, јасно је да ће поменути двојац чинити пар централних бекова нашег клуба до краја јесени. Осим ако се, наравно, неки други фудбалер не прекомандује на ту позицију.

Било како било, нема никакве сумње да ће спортски сектор имати пуне руке посла у зимском прелазном року када ће морати да доведе бар једног, ако не и два штопера. Милан Митровић је, прича се, опет у комбинацијама, али је за сада само једно од имена у тефтеру Блаже Раосављевића.

Повезане вести

6 comments

pera нов 22, 2016 at 14:13

Da imamo iole analitičan stručni štab već sada bi imali dva sigurna domaća štopera ali ne ona sa 30 godina već perspektivna sa dvadesetak godina i na njima gradili igru do leta i nadalje. Nama nisu bili dobri ni Lazić ni Jovanović pa smo ih prodali za siću a oni glavni štoperi mlade reprezentacije Maraš je dobar ali neko ko stalno gleda utakmice domaćih liga sigurno ima još dvojicu trojicu koji bi bili na radaru kluba. Nikakvi stranci tu nisu potrebni više. Okrenimo se domaćoj produkciji iz koje možemo i da zaradimo.

Reply
Nenad нов 22, 2016 at 11:43

Ovo su sve posledice katastrofalno odradjenog prelaznog roka.Štoperi su bili i ostali gorući problem još od janurskog prelaznog roka.Uzgred, ako mislimo da se vratimo nekako na nivo igara od prošle jeseni moramo dovesti zamene i za Kataija i Huga.Oni su bili igrači koji su u to vreme pravili razliku i potezom mogli da reše utakmicu.Mi trenutno nemamo igrača koji može potezom da reši meč.

Reply
CIGANIN74 нов 21, 2016 at 15:50

Lukovic je trebao na kraju prosle sezone da nas napusti i ne samo nas nego i profi karijeru,povrede su ostavile neizbrisiv trag,prespor je,duele(vazdusne i po zemlji)u visokim procentima gubi,primopredaja lopte usled nesigurnosti vise nego losa,pokusao je da se sverca na iskustvo sa postavljanjem ali i tu je bio samo u 2,3 utakmice solidan u svim drugim los…mislim da su Mitrovic,Fibel i Rendulic bili projektovani za stopere ali da zbog svega sto se izdesavalo i uverilo klub je morao opet na Lukovica da se osloni…
inace to je nas najveci problem koji utice na celu ekipu i od kojih pocinju svi problemi, te pozicije oba stopera pod hitno,najkasnije na zimu moramo resiti..

Lukovicu hvala za sve,brz,uspesan oporavak sa zeljom da se posle oporavka prikljuci u radu omladinske skole

Reply
LA[K]I нов 21, 2016 at 13:08

Oterati Fibela pod hitno. Vratiti Micela sa pozajmice iz OFK-e i dovesti Marasa iz Rada da oni budu tandem.

Reply
milos rankovic нов 21, 2016 at 16:27

Budimo realni mi nemamo stopera moramo da dovedemo dva stopera ako zelimo neku ligu sampiona al praviti sad ekipu a ne na leto ako budemo prvaci mesec dana pre kraja prvenstva poslati na odmor da se spremi ekipa za kvalifikacije

Reply
RSK нов 21, 2016 at 11:31

milos stojanovic igra na dvojnoj reg.u bezaniji

Reply

Leave a Comment