Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Нови сусрет са студентима

Представници Фудбалског клуба Црвена звезда овог понедељка, 12. децембра, посетили су студенте техничких факултета у Београду.

Овог пута, у оквиру акције „Нераскидива веза – Звезда и студенти“ студенти Електротехничког, Грађевинског и Архитектонског факултета имали су прилике да разговарају и боље се упознају са начином функционисања нашег клуба. У пријатној атмосфери на духовит и интересантан начин на сва питања студената одговарали су председник клуба Светозар Мијаиловић, пословни директор Стефан Пантовић, као и фудбалери Александар Луковић и Зоран Рендулић.

Студенти су са пословним директором Стефаном Пантовићем говорили о новим технологијама које би могле да се примене и унапреде рад нашег клуба. У плану су пилот пројекти које разрађују студенти Електротехничког факултета, а који би требало да буде тестиран у Звездиној омладинској школи.

Капитен Александар Луковић изнео је став да би регионална лига побољшала квалитет фудбала, али да се овај спорт игра због навијача и да уколико гостујући навијачи не би могли да присуствују свим утакмицама читава идеја губи смисао. Било је речи и о раду маркетинга клуба, омладинској школи, скаутинг служби.

Црвена звезда ће и у будућности наставити да посећује факултете Универзитета у Београду и приближи се бази из које је настала – студентима.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment