Moja Crvena Zvezda
Архива

Kristić:“Na Karaburmi falio samo Nele Karajlić“

Aca Kristić:"Možda bi neki trebali da igraju na svakih 14 dana."

Izjava trenera BSK Borče nakon susreta sa Partizanom izazvala je mnogo komentara i polemika u srpskom fudbalu. Dok jedni potez trenera Kikovića smatraju sasvim normalnim i apsolutnim pravom trenera, mnogo je više onih koji takav potez karakterišu kao pucanj u regularnost našeg elitnog fudbalskog ranga.

Povodom svega, oglasio se i trener FK Crvena zvezda Aleksandar Kristić:

– Možda bi Kiković odmarao igrače i protiv nas da je tada bio trener. Ništa mi nije jasno, valjda pojedinim ekipama ne odgovara raspored nedelja-nedelja. Suviše je zgusnut, možda bi trebalo da se igra na svakih 14 dana.

Stvarno mi nije jasno kako neko može tako da razmišlja. Zar utakmice sa Zvezdom i Partizanom nisu nešto najlepše što može da se desi igraču. Sportski je da se nadaš da možeš do pozitivnog ishoda protiv bilo kog rivala. Prijatelj mi je rekao da je na Karaburmi nedostajao samo Nele Karajlić i da kao u „Top listi nadrealista“ kaže „Nastavljamo program“.

Kada se sve ovo ima u vidu jasno je da naše pobede još više dobijaju na težini. Ipak, moramo da mislimo na sebe i ne treba da gubimo energiju na ono na šta ne možemo da utičemo – zaključio je Kristić.

Повезане вести