Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Карте „плануле“ у рекордном року!

Незапамћено интересовање за утакмицу црвено-белих у дворани „Александар Николић“. Карте распродате за 15 минута у свим пословницама Евентима.

Карте за утакмицу 20.кола Евролиге између Црвене звезде мтс и Панатинаикоса су распродате.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да су улазнице распродате у рекордном року за само 15 минута у среду у јутарњим часовима.

Продаја неколико хиљада дневних улазница почела је у 10 часова у пословницама Евентима, а сва продајна места су због огромног интересовања затворена у рекордном року и улазница више нема!

Клуб још једном подсећа да је утакмица Црвена звезда мтс – Панатинаикос проглашена и утакмицом високог ризика, као и да је КК Црвена звезда мтс кажњен током недеље са нових 6500 еура због бацања тврдих предмета у терен.

Клуб још једном подсећа на распоред улаза у дворану „Александар Николић“ и моли све који поседују карте за утакмицу да се строго придржавају инструкција које су наведене у мапи.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Kowalski11070 јан 25, 2017 at 18:07

Da li će kao na porošloj utakmici više stotina ljudi ostati ispred hale sa kartama, zbog onih koji dva sata pred svaku utakmicu ulaze u velikom broju kroz službene ulaze bez karata? Možda neće, ali sigurno hoće.

Reply
__spartan__ јан 25, 2017 at 15:50

Mala ispravka, karata nije bilo vec u 10:04. Cekao sam ispred prodajnog mesta, bio sam 13. u redu, samo jedan momak je uspeo da kupi karte i vec za sledeceg nije bilo, a zatim sam od brata koji je cekao na drugom prodajnom mestu dobio informaciju da ni tamo vise nema. To je bilo u 10:04.

Reply

Leave a Comment