Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Дерби и хуманост

Осим што је највећи спортски догађај, вечити дерби који ће бити одигран 4. марта биће уједно и прилика да се још једном покаже хуманост.

Фудбалери Црвене звезде и Партизана ће у суботу, 4. марта, по 153. пут у првенству „укрстити копља“.

Карте за највећу фудбалску утакмицу коју Србија може понудити продаваће се по већ утврђеним ценама. Оно што је важно нагласити је да ће се, на предлог Делија који је клуб прихватио, од сваке продате карте издвојити 100 динара за „Делије фондацију“, и сав прикупљени новац биће прослеђен народним кухињама, као и српским манастирима.

Подсећања ради, у продаји су и мајице са ликом Марка Ивковића, и очекује се да многи навијачи који планирају да присуствују кошаркашкој утакмици Црвене звезде и Галатасараја, у халу „Александар Николић“ доћу управо у овим мајицама. Сав приход од продаје мајица такође ће бити прослеђен народним кухињама.

Црвена звезда и њени навијачи имаће прилику да на 72. рођендан клуба још једном буду хумани, а надамо се да ће наши фудбалери искористити ове позитивне импулсе и ношени енергијом са трибина доћи до још једне победе.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo феб 24, 2017 at 22:34

Ne valjaju ni delije ni grobari za dva kluba Crvenu Zvezdu i Partizan zato sumljam u tzv vodja delija neku humanost kao navijac Crvene Zvezde ,najbolje bi bilo da ne postoje ove dvije grupe kao i jos grupa u Srbiji treba da se sprovede zakon u Engleskoj jer naprimjer u Engleskoj navijaci ne smiju nista da unesu na stadion odma se ide u zatvor pa da je tako u Srbiji vrlo lako bi huligani bili iskorijenjeni uz to postavljene su kamere na svaki stadion ,naprimjer jos nesto cuh da Buducnost iz moje PG duguje 300 hiljada eura u fudbalu naravno a ne zna se za Crvenu Zvezdu koliki je dug

Reply

Leave a Comment