Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић на Спартак без стандардних левих бекова: „И овог пута очекујем тешку утакмицу“

Фудбалери Црвене звезде искористили су репрезентативну паузу да приреде леп сусрет са својим братским клубом, московским Спартаком. Ове суботе, 1. априла, у оквиру 28. кола Суперлиге Србије, црвено-бели ће се поново састати са Спартаком, овог пута из Суботице, на стадиону „Рајко Митић“.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић истакао је да од своје екипе очекује нова три бода.

Победа у пријатељској утакмици нам неће значити ништа ако не победимо сада у суботу. Много нам је важнији Спартак који нас очекује сутра. Наравно да очекујемо да ћемо да победимо, али сигурно да неће бити лако јер бодови су потребни и нама и Спартаку. Суботичани се боре за пласман у плеј-оф. Прошли пут су нам на њиховом стадиону одузели два бода и доста нас намучили. И овог пута очекујем тешку утакмицу, али надам се да ћемо да успемо да победимо и да ћемо завршити ову сезону као прваци — рекао је Божовић.

Црвена звезда у суботу ће наступати у нешто измењеном саставу.

Сигурно неће играти Анђелковић и Ристић, имају проблема са повредама. Плавшић и Манојловић су се вратили са репрезентативног окупљања, тренирали су са екипом.

Искусни стратег осврнуо се и на форму противника.

Спартак има незгодних играча, пре свега мислим на Мудринског, Ивановића, Јововић који је наш играч, а на клупи имају и Пуровића. Торбица је главни покретач и мотор њихове екипе. Искористио бих прилику да му честитам што је пре две недеље одиграо 300. утакмицу, ретки су играчи који су издржали толико да играју — поручио је Божовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

dejo мар 31, 2017 at 15:48

Grofe Crvena Zvezda ne smije da preskace sredinu terena ,ne smije da skripi na bekovskim pozicijama ,ne smije da Crvena Zvezda razigrava igraca kojeg je prodala ,Grofe i ako osvijis domace trofeje u Srbiji to ne znaci da treba da ostanes u Crvenoj Zvezdi jer zbog toga sto je Crvena Zvezda igrala kukavicki protiv srednjih timova po jacini u Evropi ,Grofe mislim da je Crvena Zvezda puno bolje igrala u Evropi sa drugim trenerima ,Hocemo Privatizaciju Crvene Zvezde hitnu

Reply
Rajčić мар 31, 2017 at 17:02

Zvezda bez takmičarskih utakmica u prvenstvu, jer ih nema osim derbija nema šta da traži u Evropi, što se mene tiče potpisao bi 5 godina da ne budemo šampioni ali da bar svake godine da igramo jesen u ligi evrope, najviši je neprijatelj kluba mešetar terzić, Grof nije kriv uopšte jer posle derbija Grof je hteo da podnese ostavku zbog izjava terzica za javnost kako imamo duplo bolji tim od groblja a u oči Grofu priča kako groblje ima kvalitetan tim i tim izjavama stvara pritisak fudbalerima i stručnom štabu puna podrška Grofu, mešatara terzu nebi komentarisao kriminalcu ne priliči biti u instituciji kao što ja Zvezda.

Reply
Loki мар 31, 2017 at 21:54

Jadan Grof…bas mi ga zao…ima samo 5 “ svojih“ igraca u timu, a Terza mu obecao da ce imati 7 igraca…

Reply
dejo апр 1, 2017 at 10:00

Rajcic i Loki jedini spas je Hitna Privatizacija Crvene Zvezde zbog obojice ljudi koji su sada a i zbog onih koji ih podrzavaju tzv navijaci vodje na sjevernoj tribini

Reply
Deda апр 1, 2017 at 11:17

Ssvoj animozitet preema Terzicu isploljavaj na drugom mestu. Tema je sastav tima

Reply

Leave a Comment