Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Лукић: „Престаните са нападима на Видића“

ФК Црвена звезда изражава велико огорчење и чуђење због оптужби односно напада, којима је последњих дана изложен један од најбољих српских фудбалера, најбољи дефанзивац и један од најтрофејнијих – Немања Видић. Тим поводом председник ФК Црвена звезда Владан Лукић рекао је:

„Хајка на Видића би требало да престане. Постоје медији, али и фудбалски радници, који су прешли границу доброг укуса и баве се малтене омаловажавањем Немањиног фудбалског лика и дела. ФК Црвена звезда осећа потребу, као његов матични клуб, да стане у одбрану Немање. Подвлачимо да се ради о једном од најтрофејнијих играча наше земље икада, капитену Манчестер Јунајтеда и играчу у кога безгранично поверење има можда и најбољи тренер на свету, Алекс Фергусон. Ти који га критикују заборављају да је Видић једини странац капитен Јунајтеда, после легендарног Ерика Кантоне. Нека размисле шта су они постигли у својим каријерама. Немања је много дао фудбалској Србији, играо је повређен, давао максимум и сада је требало да представља стуб неког новог тима. Немања је својим угледом у свету неизмерно допринео и угледу Србије односно нашег фудбала. У Видића не треба сумњати. Црвена звезда не сумња да је Немања имао дубоке и јаке разлоге да повуче овакав потез и да стоји иза сваке своје речи. Најбоље би било за фудбалску Србију да Видић промени одлуку, али такве одлуке су личне и чак ако остане при овој одлуци то не сме умањити све што је Видић дао српском фудбалу и не приличи на овакав начин га омаловажавати и критиковати, посебно јер се износи много неистина. Зато још једном понављам да оптужбе морају да престану“, казао је Владан Лукић.

Повезане вести

21 comments

ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ окт 29, 2011 at 09:41

Све је ово ОК, али чини ми се да када год крену лоше игре и пад форме стиже неко саопштење и скретање погледа јавности са „њих“ на неке тамо приче рекла казала, народ се мало пали, и заборави да су „они“ неспособни. Очигледно да Весић ради свој посао тровача, Аџић је и даље неспособан и највећи проблем клуба, а председник Лукић је све више као нови српски диктатор Бота, ту само за сликање и да лепо изгледа, а екипа око њега завршава сав посао, и за њега и за свој џеп.

Reply
Nikola окт 29, 2011 at 00:25

Nemanja Vidic, jedan je Nemanja Vidic. Dace bog da se vrati jednog dana, i da zajedno pokazemo komsijama gde im je mesto

Reply
Raka Delija окт 28, 2011 at 21:12

http://www.youtube.com/watch?v=KME_xUShTSQ
Nemanja će ponovo biti u reprezentaciji čim matori abdicira!

Reply
Citaj окт 28, 2011 at 21:39

Citao sam malopre vecernje novosti i pise se o tome kako Volkov ipak igra za Srbiju.Na kraju teksta pise da je skoro izvesno da ce Volkovu na levom beku u Partizanu konkurenciju praviti Filip Mladenovic kako tvrde izvori iz kluba iz Humske.E sad da li je Adzic stvarno nesposoban da ga dovede,da li iz Partizana lazu,ili je Mladenovic pogazio to sto je zvezdas i usao u pregovore sa Partizanom i ako ih je pre odbio.Ne brinem se i da ga Partizan dovede jer onda mozemo dovesti Rodica,ili Lekovica ali opet Mladenovic je veoma brz igrac i dosta bi nam koristio.

Reply
Raka Delija окт 28, 2011 at 21:48

Ma mediji su namerno plasirali da Mladenović i Kostić dolaze kod nas da bi ih ovi preko brda doveli i nas “preduhitrili“,pa onda da osvane u pojedinim medijima kao ono “Mladenović ISPALIO Zvezdu prelazi u partizan.Pa gde mi živimo?

Reply
nikola окт 28, 2011 at 20:40

ja nemam nista protiv da partizanovac radi u fss cak i mislim da bi trebalo i zvezdasi i partizanovci da rade u fss ali samo oni koji su stvarno doprineli srpskom fudbalu i koji ne zele da kradu….ako takvih uopste postoji…

Reply
alerim окт 28, 2011 at 20:23

sto ne pisete nista o sutrasnjem derbiju u vaterpolu????

Reply
Dražen окт 28, 2011 at 20:44

Pisace se posle vecerasnjeg treninga vaterpolista, nemas brige.

Reply
Ryber Palunko окт 28, 2011 at 20:09

Bitno je da na SOS kriminalu, defiluju Metuzalemovi ispisnici i drže mu prodike. Reprezantaciju FSS-a valja protjerati s našeg stadiona. Eno im lavorčina!

Reply
Alex Krycek окт 28, 2011 at 20:08

Ne lozite se, ovo je skupljanje politickih poena i zelja da dokaze da fss ne radi dobro (oko cega se slazem).

Reply
Nikola окт 28, 2011 at 19:46

FSS je mafija valjda je to svima jasno.Za reprezentaciju vec neigraju:Lukovic,Lazovic,Ergic i Disljenkovic.Setite se samo slucaja Ramba Petkovica.Nije bitno ako je selektor Partizanovac ali neka to bude Milutinovic ili Antic a ne oni koje niko neslusa i koji samo cine ustupke bandi koja unistava nas fudbal!

Reply
Milan окт 28, 2011 at 19:14

Pa mora stoka da ga napada…To im je u krvi! Čitam prije par dana reakcije srpskih klubova i poznatih fudbalera,što bivših što sadašnjih na Vidićevo povlačenje iz reprezentacije.I svi se slažu da je prenaglio,da je novinarska hajka na njega neosnovana i da je neophodan reprezentaciji Srbiji… Svi osim, pogađate naravno,onog s tapiranom frizurom od preko puta i i dobro poznatog vola iz saveza.Njima smetaju i Stanković i ostali koji imaju imalo veze sa Zvezdom,pa guraju svoje pulene u reprezentaciju.Najbolje bi bilo da umjesto Vidare igra fudbalski znalac Rnić,a da se da državljanstvo onom Bugaru što prave redaljke na njemu,pa da s Rnićem bude tandem. Naravno,sad treba da izbace i Kolarova,jer kako će on molim lijepo da igra pored takvog kalibra kao što je Volkov… Sulejmanija staviti u špic(iako nije centarfor),a da ga loptama hrani taj fudbalski virtuoz,taj talenat veći od Mesija i Ronalda zajedno,Lazar Marković! A da i još nešto:Da PR bude,ako je ikako moguće, Miša Tumbas koji je nadaleko poznat po svojim govorničkim sposobnostima i istančanim poznavanjem srpskog jezika! Tad bi im bilo srce na mjestu! Srpska je cela crveno bela! Vidimo se u Užicu 🙂

Reply
Momcina окт 28, 2011 at 19:46

A zadnji vezni da bude prekaljeni fudbaler,svetski poznato ime na poziciji sadnjeg veznog Radosav Petrovic.

Reply
Rybewr Palunko окт 28, 2011 at 20:06

A ako se na bekovski par ne vrate, crno-beli titani proboja po boku (najčešće ka svom golu), u srcima uvijek našim, Stanojković i Spasić, ja ću…ma,bolje da vam ne kažem šta ću..ma…nema toliko slovnih znakova u našem pismu, pa da napišemn šta ću! Ali, baš to ‘oću!

Reply
Milan окт 28, 2011 at 20:17

Uuuu…Ja se izvinjavam što sam zaboravio zadnjeg veznog-Raću Petrovića,drvo marke topola…

Reply
Теша_Делија!!! окт 28, 2011 at 21:05

I superigracina Sasa Ilic 🙂

Бранимир окт 28, 2011 at 21:32

Немој да заборављаш Бајра Жупића.

Reply
zvezdas окт 28, 2011 at 19:03

Nije to hajka Lukicu, bavi se ti Zvezdom koja je svakim danom sve gora, umesto obratno! Vidic je zasluzio sve kritike moguce… Onako da sutira penal protiv slovenaca, kao baba, a kapiten je jednog Mancestera o njemu sve govori… taj mene nebi igrao ni u fk Seljak! Penali nisu lutrija, nego hrabrost, samopouzdanje, umece, vestina… a to nema jedan igrac Mancestera, ejjjjjjjjjjj covece…. Brukama reprezentacije Srbije nidje kraja, od najvecih bedaka ovoga sveta Slovenaca ispadamo, no koment, i to 2 puta!

Reply
milos окт 28, 2011 at 19:12

Majko Bozja, kada ce neko da ucutka ovog coveka? Alo covece idi u skupstinu opstine Sopot i tamo drzi govore do mile volje! Ti se svime i svacime bavis, samo ne onim sto ti je posao. Jos covek kaze:“FK Crvena zvezda oseća potrebu…“, pa sta si ti Crvena zvezda?! Ti mozes da potpises saopstenje FK Crvena zvezda, a izjave ovog tipa mozes da dajes samo uz saglasnost Upravnog odbora, nekulturni i neobrazovani covece koji si navikao da se ponasas kao Bidza. Idi glancaj tu tvoju koznu jaknu i ostavi nas klub na miru.MARS IZ ZVEZDE!

Reply
Realno окт 28, 2011 at 19:02

E,sad kad im je Lule objasnio, svi ce da ga ostave na miru …. Napred Lule !!!
Saopstenja su prava stvar !!!!

Reply
... окт 28, 2011 at 18:33

Tako je, Luka!

Reply

Leave a Comment