Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеФудбал

Сви на летње кампове: Чатеж, Јахорина, Златибор

Омладинска школа ФК Црвена звезда је успешно завршила све активности везане за Голманизације и „Оpen days“ током овог пролећа.

Овим путем се захваљујемо свима који су учествовали на овим догађајима. Вредело је видети многе дечаке, а сигурни смо да су и наши гости научили понеки нови потез, тактичку замисао или су макар видели како се ради у великом клубу. Наредно окупљање биће заказано за јесен.

Позивамо све родитеље да се окрену ка нашим летњим камповима:

Терме Чатеж, 23. јул — 29. јул;
Јахорина, 15. јул — 22. јул;
Златибор:
17. јун — 24. јун, прва смена
24. јун — 01. јул, друга смена
01. јул — 08. јул, трећа смена (попуњено!)

Захваљујемо се свим родитељима који су већ пријавили своју децу на наше летње кампове.

Позивамо и друге родитеље да на време пријаве своју децу јер је укупан број учесника кампова ограничен. Смена 3 на Златибору у хотелу Wai Tai већ је попуњена. У смени 3 могуће је од сада пријавити само децу изван Србије јер њима школска година дуже траје него у Србији. За децу у Србији остале су смене 1 и 2 на Златибору као и Јахорина и Терме Чатеж.

Повезане вести

1 comment

dejo мај 4, 2017 at 14:35

Puna podrska omladinskoj skoli Crvene Zvezde samo se nadam da ce prosirit omladinska skola Crvene Zvezde ovu akciju po citavom Svijetu odnosno da ce iz citavog svijeta dovodit djecu u omladinsku skolu Crvene Zvezde uz to da ce napravit odlicne uslove omladinska skola Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment