Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Ристић: „Изузетно тешка утакмица за нас“

Част да на утакмици против Чукаричког понесе капитенску траку припала је Михаилу Ристићу.

Иако ово није био први пут да Ристић буде капитен Црвене звезде, осећања су иста.

Нисам пре утакмице знао да ћу бити капитен, али није ми први пут да сам капитен Црвене звезде. То ми наравно значи много, сатисфакција у сваком погледу и велика част — рекао је Ристић.

Ристић као капитен овога пута није водио Звезду до победе, али верује у боље партије своје екипе.

Изузетно тешка утакмица за нас је ово била, пре свега психолошки, јер познато је шта нам се све издешавало у последње време. Резултат није био добар, али важно је да смо у финалу. Нисмо очекигали да тако рано примимо гол, али имали смо визију шта треба да радимо на терену. Имали смо само један дан да се уиграмо колико-толико, да покушамо да схватимо замисли тренера и прихватимо задатке. Нисмо имали много времена и било је како је било. Биће боље, верујем.

Ово ће бити прво Звездино финале Купа после пет година.

Не знам са ким ћемо играти у финалу, али ко год да буде наш противник, Звезда иде на победу и на трофеј — нема дилему Ристић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

Marko мај 10, 2017 at 11:27

Sram te bilo!

Reply
Srki мај 10, 2017 at 01:20

Ljudi treba da se vratimo u vreme kada je vodio Prosinecki,lep se fudbal gledao,tad da su zadrzali i njega i ekipu jos godinu dana igrali bi neko eveopsko takmicenje,nikad bolja fizicka sprema nije bila kao tad,da se nadigravamo sa jacim klubovima kao pr.sa Bordo-om da se nadigravamo svih 180min.
I kakva je tu pamet kod Grofa da ti ne treba kondicioni trener,raduje me to sto su vratili Radivoja Radanovica jer je on zasluzan za spremnost igraca,koja nas je delila 3min do ulaska u LE u koje je takmicenje teze uci nego u LS po koeficijentu naseg kluba

Reply
otpisani101 мај 9, 2017 at 23:54

Ne mogu da verujem sta ristic prica…sve teske utakmice je zvezda ove sezone izgubila…ako posle 4-1 u gostima,dodje teska utakmica na marakani,onda mi nemamo sta da pricamo…kraj prvenstva a nisu uigrani a sto je jos gore,deluju na terenu kao da nikada zajedno nisu igrali…kockaju se zvezdinim imenom i najlaksu utakmicu pretvore u veliku blamazu…bojim se da je ovo skup gubitnika,koji nemaju pre svega hrabrosti da bi nosili zvezdin dres…imali du 2 derbija da pokazu od cega su satkani,da pokazu karakter pobednika i postali najveci luzeri…

Reply
kastiljo мај 9, 2017 at 23:28

Jedini koji je nesto igrao danas medju ovim skupom skupih amatera…. Vratio se na svoju prirodnu poziciju i pokazao da je tu morao biti cele sezone.

Reply
dusan мај 9, 2017 at 22:45

onima koji ne znaju da igraju lopte svaka utakmica je teska

Reply
dejo мај 9, 2017 at 21:42

Risticu nadam se da cete od sledece utakmice pruzate svi bolje partije u Zvezdinom dresu

Reply
nesadelijans мај 9, 2017 at 21:13

o cemu ti pricas kakvo uigravanje 3 kola pre kraja sta ste radili celu godinu 2 prosta dodavanja ne znate da izvedete a ispadate ko majmuni kad oni napadaju svi vi u timu treba da platite sto ste u zvezdi a o kondiciji da ne pricam vi nemate snage za 30 min ako mi ne verujes pogledaj snimak ako vas nije sramota

Reply

Leave a Comment