Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Ђуровски: „Данас смо личили на Црвену звезду, нарочито у другом полувремену“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Бошко Ђуровски рекао је после утакмице да је Звезда у појединим минутима личила на себе.

Имали смо тешку утакмицу против екипе Младости која је веома дисциплинована и добро организована. Мислим да нам је много помогао први гол који смо дали на самом крају првог полувремена. Да је остало 0:1, било би нам теже. Могу да кажем да смо данас личили на Црвену зевзду, нарочито у другом полувремену. И поред тога, нисам у потпуности задовољан, али мислим да смо на добром путу. Ако наставимо овако да побеђујемо, надамо се да Партизан може до кикса. Најважније је да овако наставимо до краја како бисмо спремни дочекали финале Купа — рекао је Ђуровски.

Уочи утакмице Звездин тренер је истицао да је важно да екипа не прими гол, али то се ипак десило. Реакцијом може бити задовољан.

Било је битно да не примимо гол, али опет смо примили. Међутим, дали смо четири гола и то ће нам дати стабилност, и помоћи ће нам у наредном периоду. Лично верујем у оба пехара и даље, мислим да верују и наши играчи. Партизан је данас имао тешку утакмицу. Младост је такође одлично стајала на терену и задала нам проблеме. Победе се тешко остварују, надам се и даље да можемо до титуле, али то у овом тренутку не зависи од нас — рекао је Ђуровски.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

Srki мај 15, 2017 at 18:44

Treba da se pravi zvezda za evropske scene a ne da se takmici sa ovim nemestenim klubovima, liga je s….e,sta tu ima da se igra kad partizan ima klubske prijatelje i svoje sudije,koja je svrha takmicenja,treba da se izbace sve nase sudije sem Mazica,UEFA da uvede svoje sudije pa cemo vidjet hoce li se onda namjestat utakmice

Reply
dejo мај 14, 2017 at 14:05

Autori sajta MCZ zasto necete da postavite Crvene Zvezde Da ste za Privatizaciju Crvene Zvezde koja ce pomoci da napreduje u svakom vidu i bez huligana u upravi Crvene Zvezde ?

Reply
dusan мај 14, 2017 at 22:23

privatizacija je proces u kome se vlasnicka struktura iz drzavne ili drustvene svojina pretvara u privatnu svojinu. zvezda je privatizovana odavno i ona je u vlasnistvu nekakvog udruzenja gradjana. dakle, nemoguce ju je ponovo privatizovati. da bi se privatizovala morala bi se prvo nacionalizovati, a to je zabranjeno ustavom. ti se u stvari zalazes za prodaju i ako imas nekoga ko bi ovde sjurio 50-100 miliona evra i kupio dugove i imovinu od tog udruzenja gradjana ja mislim da bismo te svi u tome podrzali.

Reply
oknarb мај 14, 2017 at 11:10

може ли неко рећи колико би волио да доведемо двојицу огњена мудринског и ожеговића који су већ играли код нас ,а да се ријешимо свих осталих нападача?

Reply
milos rankovic мај 14, 2017 at 09:55

OVO STO MI IGRAMO NEMA VEZE SA VEZOM DALI SMO GOLOVE NE SRECU PRVI GOL NJIMA SE IGRAC OKLIZNUO DRUGI PETKOVIC I SAM NEZNA KAKO JE PROSAO TRECI DOBAR SUT A PRE TOGA LOPTA IDE I TAMO I VAMO TAKO DA TI NEMAS NIJEDNU AKCIJU ZA GOL NISTA BOLJA IGRA NEGO KOD BIVSEG TRENERA

Reply
Verni do groba.Br.Cg. мај 14, 2017 at 16:28

Ti si gledao neku drugu utakmicu ili si nesto pio brate…izvini ali….

Reply
dejo мај 13, 2017 at 22:56

Pohvala od mene treneru Crvene Zvezde Djurovski al treba da igras sa dva napadaca ili tri ,Kanga treba treba da ide iz Crvene Zvezde jer ima nezgodan temperament treneru Crvenu Zvezde Djurovski pa neka bude prodat zbog toga al to nikako pominjat klubovima koji ga traze ,treneru Crvene Zvezde Djurovski evo ti predlog tima startnih jedanaest Crvene Zvezde Kahreman , Petkovic ,Stojanovic ,Frimpong ,Andjelkovic ,Racic Ristic ,Donald ,Milic ,Vujaklija i Boaci

Reply

Leave a Comment