Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Вучићевић: Пресрећан сам због дебија

Деби за Црвену звезду на данашњем мечу против Јавора забележио је млади Звездин нападач Вања Вучићевић.

— Дуго тренирам са првим тимом, одиграо сам пријатељску утакмицу са московским Спартаком, а сада могу да кажем и да сам пресрећан због прве званичне утакмице у црвено-белом дресу. Овај тренутак сам чекао од старта полусезоне и заиста је био непоновљив осећај када сам сазнао да ћу ући у игру. Доживео сам нешто о чему готово сваки дечак сања. Још када на то додамо да смо остварили победу овај меч је нешто што ћу дефинитивно заувек памтити. Захвалан сам тренеру на пруженој шанси, надам се да сам игром оправдао поверење — рекао је Вучићевић.

Млади нападач осврнуо се и на учинак своје екипе на мечу у Ивањици.

—  Изузетно сам задовољан што сам у првој званичној утакмици на неки начин забележио и асистенцију, прекршај након кога је Доналд постигао погодак начињен је нада мном – кроз осмех је прокоментарисао Вучичевић и наставио – Верујем да сам у тој, као и у неким другим ситуацијама, показао да екипа може да рачуна на мене. Данас је за Црвену звезду најбитније да смо добро одиграли и да смо убедљиво победили. Били смо бољи ривал на терену од самог старта и драго ми је што смо то успели материјализујемо на крају — поручио је Вучићевић.

Повезане вести

6 comments

nebojsa verni navijac мај 19, 2017 at 05:06

boze kolko nam je uprava jadna na celu sa terzom.da je bio neko od legendi fk zvezda on i luka adzic bi bili starteri na pocetku sezone protiv valete a ne mauce i indijanci i na kraju sezone bi ih prodali za po 10.000.000€.

Reply
pera мај 18, 2017 at 18:13

Pošto je prvenstvo izgubljeno u nedelju treba predstaviti tim za narednu sezonu. Dakle sve klince koji će nadam se dobiti šansu da pokažu da je klub grešio što im nije davao šanse da igraju. Gospoda veliki igrači neka pakuju kofere jer su osramotili klub prepustivši nikakvom Partizanu titulu svojim nezalaganjem i ponašanjem baš me briga za klub najbitniji sam ja. Već od sutra krenuti sa biranjem mladih ljudi koji će doći u svere struke da stvaraju klince od kondicionih do ostalih trenera. Mora se napraviti stručni štab koji će stvarati a ne koristiti igrače. Prvi trener tima mora imati šapu nad svim klincima i trenerima kluba. Zvezda mora da najbolje i najstručnije radi na ovim prostorima i da otrese nikakvi njofrin klub sa ledja na pravi i jedini način. Ako slovi za najvećeg na ovim prostorima onda mora biti i najprivlačniji klincima jer se u njemu postaje vrhunski igrač. Sa Rusima rešiti Kovilovo koje mora da postane rasadnik vrhunskih igrača. Put sličan Ajaksovom jedno vreme jer je generacijama stvarao najbolje igrače Evrope. Ne sumnjam da če sva fudbalska javnost stati iza ovakve organizacije kluba i podržati ga. Mi ovakav stav kluba čekamo od ’91. Dakle mi moramo pronaći ili stvoriti tih 15-16 prvotimaca i dovesti pojačanja koja će se uklopiti u tim ali ne ovako penzionere njih 6 igraju sami za sebe a ostali statiraju i mole se bogu da im neko od njih proturi loptu. Ovim bi se klub opredelio za tim a ne za pojedine igrače.

Reply
Goran мај 18, 2017 at 16:48

Bravo Vanja samo nastavi da se boris i igras srcem za Zvezdu i trud ce da se isplati siguran sam. Tebe kao i jos 10ak mladjih igraca vidim kao buducnost Zvezde momke koji bi nam konacno mogli doneti dugo cekani plasman u neku od grupa LS ili LE a kasnije da vam se klub oduzi i nadje vam dobar inostrani klub i dobro vama a dobro i Zvezdi koja bi tako stala na noge i konacno harala opet kao nekad…Samo strpljivo i nemojte da vas ponesu price o menadzerima,velikim klubovima (jer vi vec igrate u velikom klubu),parama itd,znaci ne glavom kroz zid nego strpljivo i verujem da bi ti kao i Manojlovic,Racic,Plavsic,Andrija Lukovic,Adzic,Ristic,Joveljic,Luka Ilic,Ivan Ilic i jos nekoliko mladih talenata itekako imali sta da pokazete u crveno belom dresu…Uz nekoliko iskusnih i dobrih igraca iz nase lige i par stranaca,vas 10ak koje sam nabrojao i jos nekoliko omladinaca i to bi bio tim za par godina bi razbijali…Mozda bi iz ovog tima sada zadrzao Frimponga,Boacija i Donalda od stranaca i Milica,Srnica,Vujakliju od domacih igraca ako bi imali motivaciju i bili fizicki spremni mislim da tih 6 igraca uz vas 15ak mladih i jos 1 kvalitetan stranac i 2 iskusna i dobra domaca igraca to bi bio taj spisak od nekih 24 igraca koja bi siguran sam dominirala u nasoj ligi a usli bi i u neku od grupa Evropskih takmicenja…

Reply
Dejan мај 18, 2017 at 16:35

Ma, u nedelju treba da igraju igraci koji nisu ove sezone mogli da udju u igru od ovih neznalica!

Reply
dejo мај 18, 2017 at 14:31

Treba da budes u startnih jedanaest Crvene Zvezde Vucicevicu u sledecem mecu a valjalo bi Djurovski da pocne sledeci mec na stadionu Rajko Mitic sa tri napadaca Boaci ,Vujaklija i ti Vucicevicu protiv Radnickog iz Nisa ,nadam se da ce tako napravit trener Crvene Zvezde Djurovski

Reply
LA[K]I мај 17, 2017 at 23:41

Podrska za Vanju! Nadam se da ce u nedelju biti u startnih 11.

Reply

Leave a Comment