Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Избори су почели!

По други пут у клупској историји, данас и сутра се бирају чланови Супштине ФК Црвена звезда.

Јутрос у девет часова отворено је бирачко место у Медија центру стадиона „Рајко Митић“, и биће отворено све до 20 часова.

Чланови ФК Црвена звезда данас и сутра бирају 36 чланова Скупштине клуба, од 61 пријављеног кандидата.

Своје гласачко право већ данас су искористили почасни председник Црвене звезде Драган Џајић, председник Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић, чланови управног одбора Слобадан Бабић и Миљко Ристић..

Гласали смо, а овим путем позивамо све наше чланове да и они учине исто. На тај начин највише тело клуба ће добити велику снагу. Обавештен сам да је одзив веома добар и драго ми је због тога – рекао је после гласања председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

Гласање ће моћи да се обави и у понедељак, 5. јуна, такође од од 9 до 20 часова, а то је уједно и рок за све чланове који су се определили за гласање електронским путем.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dejo јун 4, 2017 at 22:53

Nadam se da ce dobit pravu Skupsinu kluba Crvena Zvezda pa i onda tek kasnije pravu upravu Crvene Zvezde kao i pravog presednika koji nece tu da bude samo radi presednicke funkcije nego da bude puno vise od toga da bude ponos i dika Crvene Zvezde recimo da on dovede nove sponzore u Crvenu Zvezdu da okupi pravu ekipu sa sobom u Crvenoj Zvezdi ne zanima nas da li ce puno da duguje Crvena Zvezda hocemo da nasa Crvena Zvezda igra konacno Evropu posle ogromnog posta to hocemo da donese presednik Crvene Zvezde uprava Zvezde sportski direktor Crvene Zvezde i trener Zvezde hocemo da taj sistem funkcionise kao da opisem svajcarski sat

Reply
Marko јун 4, 2017 at 21:13

Gledam kako se ovaj Terzić smeje i molim Boga da osvane dan kada ga više neću gledati u našem klubu!

Reply

Leave a Comment