Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Списак играча са прозивке

Владан Милојевић је данас извршио прозивку за летње припреме фудбалског клуба.

Екипа ће након неколико дана у Београду отпутовати на Златибор и тамо боравити две недеље. Следи боравак у Београду и потом први меч квалификација за Лигу Европе 29. јуна.

Испод можете видети и комплетан списак играча са прозивке као и оне који су оправдано одсутни.

Напомена: Учук Алид је Калид Аучо. Шаљемо велики поздрав за администрацију клуба која није сигурна како се који фудбалер зове.

Повезане вести

17 comments

dejo јун 9, 2017 at 23:33

Dokle se ne otjera Terzic nema jake Crvene Zvezde

Reply
Zoran јун 9, 2017 at 14:23

Zasto samo stranci kasne? Zar su oni vredniji od nasih igraca? Ako ste normalan i profesionalan klub,svima 50 posto od plate! Za manje od 20 dana prva utakmica,od nekoliko najvaznijih u sezoni njih nema! Gde su pojacnja? Samo se u Srbiji traze igraci kad pocne prelazni rok! U 90 % liga sveta igraci se potpisuju,dogovaraju jos za vreme prvenstva,a u prelaznom roku se samo prikljuce timu!Dovesce jos 3 igraca pre prve utakmice od toga 2 nece moci da registruju,ovaj jedan sto moze da igra,bice da nije u formi!Pa onda ispadanje iz Evrope,pa ajmo ko je kriv,vreme,nemamo vremena,malo vremena malo para!Ako ste nesposobni da za to vreme i novac koji imate,uradite nesto,ostavke,pa neka dodje ko moze,kome nece to biti alibi svakog jula ili avgusta!

Reply
kastiljo јун 9, 2017 at 15:06

Ja licno imam razumevanja za duze odmore strancima,ljudski je da im se da malo vise vremena da provedu sa porodicama koje nisu videli cele godine. Pogotovo igracima s drugih kontinenata.

Reply
Zoran јун 9, 2017 at 16:57

Druze i ja kad odem da radim napolju boli poslodavca ona stvar gde je moja porodica i koliko je daleko od mene.Nego dobjem odmora isto koliko i onaj sto zivi sa zenom i decom 2 minuta od fabrike!Oni su profesionalci,kada se bavis sa tim,onda prihvatas i to da si odovjen od porodice!

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 9, 2017 at 12:52

jos jedna godina u propast..cirkus obican i zamajavanje miliona zvezdasa..pa mi za 19 dana igramo prvu tekmu a mi ne znamo ni ko ide ni ko dolazi..dosao ovaj jadnik gobeljic koji je dobar za trajal u srpsku ligu..da smo ozbiljan tim trebalo je sva pojacanja da budu na prvom treningu a ako dodju pitanje je kvalitet ili opet edsoni.ruizi …neozbiljno do koske..jedino pravo pojacanje bi bio onaj rikardinjo iz serifa..a simici,causici,stojkovici je obicna boranija za trecu ligu

Reply
oknarb јун 9, 2017 at 12:36

по списку играча иако ће бити промјена не пише нам се добро.сада се екипа са савиом кадуом бригелом чини јача.требамо се захвалити кумовима милијашу ,кахриману ,супићу

Reply
milos rankovic јун 9, 2017 at 12:36

JA RAZUMEM STO NEMA IGRACA STO IGRAJU ZA REPREZENTACIJU A GDE SU OVI DRUGI STA JE DONALD BOACI LE TALEK RUIZ STA ONI SU VISE UMORNI OD OSTALIH KOGA ZANIMA ODAKLE SU IMAS DA SE POJAVIS 09.06 NA PROZIVCI TI PRIMAS PLATU I DANAS I SUTRA I SVIH OVIH DANA DOK NE DODJES STO NISI ISAO NA ODMOR U CRNU GORU KO NASI IGRACI SRAMOTA

Reply
dejo јун 9, 2017 at 12:34

Zasto se nije dovelo jos igraca u Crvenoj Zvezdi

Reply
zvedaleee јун 9, 2017 at 12:32

Kucuk Alija. Ko bre vise zaposljava tu nepismenu bagru u klubu i preko kakve veze? Sve amateri i nesposobnjakovici!

Reply
prodavanje magle јун 9, 2017 at 12:31

Prodavci magle u mutnom.Eh moja Zvezdo,eh,eh.???

Reply
oknarb јун 9, 2017 at 12:25

ме требамо пвише посуђиввати играче као што је случај с полетановићем био

Reply
oknarb јун 9, 2017 at 12:25

да ли има шансе да нам појача милан родић ако је терзић изјавио да нема пара за скупа појачања?

Reply
goran krsma јун 9, 2017 at 12:14

Svi komentari su na mestu,ali uzmimo u obzir ,da je trener tek dosao,da moramo da se ocistimo od Grofovih igraca,da su dovodjeni krsevi,da ce se placati penali da bi se oslobodili tih krseva.Dakle vrlo tezak posao za Milojevica .Ako on napravi tim od ovog materijala, onda mu treba dati da vodi Real Madrid!!!

Reply
dobro obavesten јун 9, 2017 at 11:51

opet se vidi neozbiljnost vodjenja prelaznog roka!!! danas su trebali na prozivci da budu jos najmanje 4 pojacanja a to su levi bek, desni bek i dva stopera. nije mi jasno kako ste u zavrsnim pregovorima sa igracima, kako terzic kaze kad ne mozete da dovedete igrace na gorucim pozicijamam na vreme. muka mi je od ovog petkovica i verujte mi ako produzi ugovor nema sanse da cu gledati i jednu utakmicu vise. a sto se tice andjelkovica, nemam komentar. cemu ste doveli milosevica i cemu dovodite jos jednog beka ako ce ova matora drtina da produzi ugovor. zar nije bolje da imamo 2 mladja stopera koja mogu da napreduju i da se prodaju nego ovog lika. stvarno ste nesposobni da odradite valjan prelazni rok. mars iz zvezde

Reply
kastiljo јун 9, 2017 at 11:31

Sramotno,na nivou smo amaterske lige uzbekistana.Na sta je spao nekad veliki klub,da ne zna kako mu se igraci zovu.I treba da nas sprdaju.

Reply
Ултра јун 9, 2017 at 11:38

срамотно је на.шта су спали некад вјерни навијачи Црвене Звезде на бабетине и интернет плачипичкице

Reply
kastiljo јун 9, 2017 at 12:30

Kakav je danasnji terzin i vuckov sendvicic? Da ti nisu stavili neki radioaktivni otpad bolje ti proveri….

Reply

Leave a Comment