Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Симовић потписао професионални уговор

КК Црвена звезда мтс наставља са праксом да њени јуниори потписују професионалне уговоре. У складу са тим, Ранко Симовић се обавезао на четворогодишњу сарадњу са црвено-белима.

КК Црвена звезда мтс наставља са праксом да њени јуниори потписују професионалне уговоре. Политика клуба је јасна да кроз млађе селекције, које годинама уназад доминирају у Србији и остварују запажене резултате на нивоу Евролиге, добија играче за сениорски састав.

У складу са тим, крилни играч јуниора Црвене звезде мтс Ранко Симовић ставио је параф на четворогодишњи уговор са клубом са Малог Калемегдана. Симовић је са црвено-белим јуниорима освојио титулу државног првака и био члан тима који је освојио Евролигин квалификациони турнир у Железнику и обезбедио пласман на Фајнал ејт Евролиге.

Такође, Симовић је члан јуниорске репрезентације Србије. Он је заједно са саиграчима из јуниорске селекције Звезде Алексом Ускоковићем, Вуком Ђорђевићем, Стефаном Момировим и Зораном Пауновићем добио позив на окупљање у Крагујевцу. Прозивка селекције Србије до 18 година заказана је за среду.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Dejan јун 23, 2017 at 17:53

E, ovo je lepo…Covicu treba dati da samostalno vodi i fudbalski klub. On ima organizacione sposobnosti, iskreno predan poslu i klubu, studiozan, vidi buducnost… A, ne Terzic i njegovi zemljaci…

Reply
pera јун 20, 2017 at 06:28

Ljudima je promakla igra ne rezultat na finalnom turniru. Na tom trurniru Zvezda je bila katastrofalna. Bez igre bez morala igrači totalno aut. Niko nije to pominjao na predhodnim turnirima smo bili prepoznatljivi uigrani šta se to sada desilo. Megu smo u Železniku samleli a na finanom turniru nismo ni bili blizu nje po fomi. Ko je odgovoran za to. Po meni ovaj tim koji pravi igrače u ovoj fazi njohovog razvoja mora da podnosi stalne, dnevne izveštaje u kom su oni stanju i da svakodnevno radi na njihovom napredku. S obzirom kakav smo klub da nemamo para za bacanje ovaj uzrast mora stalno da daje igrače i za klub i za reprezentaciju te stoga skrećem pažnju da se posebna pažnja obrati na ove momke jer su oni vrlo brzo naš prvi tim. Pogledajte samo koliko je sada i u Zvezdi i u reprezentaciji igrača koji su prošli ovu školu. Prelepo je videti kad ovi momci potpisuju ugovore sa Zvezdom a još lepše kada posle prve jake sezone kao Dobrić dobiju poziv za reprezentativno okupljanje. Stoga očekujem punu pažnju i posvećenost kluba baš ovim uzrastima.

Reply
Србин са Космета јун 19, 2017 at 22:47

Одлично,исто то урадити и са Ђорђевићима,Ускоковићем, Пауновићем,па у ФМП да стекну искуство и буду спремни за Звезду за годину-две

Reply

Leave a Comment