Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Милојевић „одјавио“ двојицу!

Шеф стручног штаба Црвене звезде не рачуна више на два фудбалера.

Реч је о Швеђанину српског порекла Филипу Хелквисту и репрезентативцу Уганде Калиду Аучу (популарно названог Учук Алид), пише извештач „Монда“ са Златибора.

Хелквист је дошао на пробу међутим није успео да импресионира Милојевића те је након доласка Боаћија изгубио статус у екипи.

Са друге стране, Аучо је стигао зимус и био прослеђен у ОФК Београд, али се такође није наметнуо.

Повезане вести

25 comments

Ryber Palunko јун 23, 2017 at 16:04

Standradna priča koja se ponavlaj svaku godinu-dve. Prvo ide ‘hoćemo našu decu’, potom ‘hoćemo strance, naša deca nemaju pojma’, zatim opet u modu ulaze ‘naša, već famozna, deca’, da bi nakon loše sezonu osuli drvlje i kamenje na ‘našu decu’ i kleli se da je jedino rešenje preofesionalizam stranaca , a ne tatini i mamini sinovi. Kako kapiram, ove godine smo u fazi svekolike ksenofobije i zaklinjanja u našu srpsku decu (dok sanjarimo kako da zbrišemo iz zemlje, čisto iz prevelike ljubavi, a strancima se divimo kao polubogovima). Prosto, ovo se ne zove imati mišljenje, već biti običnom budalom.

Reply
dejo јун 23, 2017 at 14:03

Trazi dobrog stopera treneru Crvene Zvezde da dovede uprava Crvene Zvezde ne treba to stranac da bude nego domaci igrac jer je izuzetno bitno da ima Crvena Zvezda bar jednog ozbiljnog stopera zbog Evrope a i zbog dva domaca takmicenja u Srbiji

Reply
Dejan јун 23, 2017 at 13:52

I Milijasu i Andjelkovicu se zahvaliti na svemu sto su dali klubu! Oni, jednostavno, vise na mogu da igraju takmicarski fudbal. Samo rekreativni. Odlazak Ruiza, Le Taleka, Kange, Srnica, Pavkova, Milica…takodje bi mnogo znacio za buducnost ovog kluba.

Reply
Pera јун 23, 2017 at 06:33

Sada još dvojica najbitnijih Pešić i Radonjić a nadam se da smo dovoljno analizirali štopere u domaćim ligama i da ćemo dovesti dva mlada neafirmisana štopera kojima ćemo dati šansu da se dokažu. Marko Baša je na zalasku karijere i to je priča sa Lukovićem. Nema potrebe da se obostrano maltretiramo. Ako ostane Plavšić mogli bi konačno da imamo brz napad sa njim Radonjićem a i Pešićem. Svesno bih gurnuo Adžića na polutku. Dobili bi brzinu koja je osnov napada u današnjem fudbalu. Nismo odradili glavni posao u prelaznom roku prodaju stranih igrača koji su suvišni u našem timu iliti nisu se dokazali. Mora se rasteretiti tim igračima koji imaju velika primanja a u principu ne doprinose. Što se evropskog za mlade tiče Lalatović je dokazao kapacitet kojim raspolaže rezultatom koji je ostvario i bezobrazno je da komentariše po štampi kako je kontaktiran prilikom potpisivanja trenera i zamisli molim te odbio Zvezdu. Sramota svima je jasno zbog čega je bio tu gde je bio.

Reply
oknarb јун 22, 2017 at 14:15

милијаш не може озбиљн фудбал више играти као ни анђелковић

Reply
Hadži Dragan јун 22, 2017 at 16:13

Apsolutno se slažem.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 22, 2017 at 23:04

kakav si ti covek ne mogu da verujem..sad se slazes za milijasa a ja pre neki dan kad sam rekao da je milijas invalid za fudbal ti kazes ja pljujem po njemu..sad si sve rekao kakav si covek i koji karakter imas..pljujes sve redom a posle lizes..sramota si od coveka a ja tebe nikad nisam uvredio

Reply
Hadži Dragan јун 22, 2017 at 14:06

Ovog jadnog Aučea sam gledao samo jednu utakmicu u OFK ,ali dovoljno da zaključim da je promašaj. Trange franfe kombinacije sa strancima do besvesti.Evo ti plata od 5000 €, ti primaš 1000, a ostatak u džep… pa zna se ko.

Reply
dejo јун 22, 2017 at 13:34

Treneru Crvene Zvezde nadam se da cete na transver listu stavit isto Donalda ,Le Taleka ,Kangu , Ruiza i Frimponga

Reply
Hadži Dragan јун 22, 2017 at 16:14

Dejo,možda jedino ovog Ping ponga ostaviti,dok se ne nađe bolje rešenje. Bolji je od sina Dula Savić.

Reply
Backo јун 22, 2017 at 16:40

Pogledaj mec sa Uzicama, pa onda reci da je bolji… Gresio je za sve pare!

Reply
dejo јун 23, 2017 at 13:55

Hadzi Dragan zar nece se dovest Vujadinovic u Crvenu Zvezdu znas li nesto o tome a vjerujem da je bolji od Frimponga i ako nece zasto se ne bi doveo Ninkov ili Maslac

Reply
oknarb јун 22, 2017 at 13:13

нека ми неко али искрено каже колико има шансе да нас појача милан родић,поготово што крила совјетов неће лако дати папире као слободном играчу?

Reply
LA[K]I јун 22, 2017 at 15:41

Tesko ce njega da pusti Samara bez obestecenja. Jedino da raskine ugovor pa kao slobodan igrac dodje kod nas. Inace mozda nam i nije potreban. Vecina je zaboravila da mi levog beka vec imamo. To je Stefan Milosevic koji je proslog leta doveden za 300.000 evra iz subotickog Spartaka. Ako sada sa sve Andjelkovicem dovedemo jos jednog levog beka mislim da ce to i definitivno znaciti da je Milosevic propala investicija i da nece ostati u klub. Decko je zasluzio sansu, a i glupo je da ispadne da smo dzabe bacili 300.000. Mislim da je dobar igrac i da moze da bude vrhunski levi bek. Treba da igra vec protiv Maltezana!

Reply
kastiljo јун 22, 2017 at 12:39

Hahaha koja smejurija od pocetka sa Kucuk Alijom…Jel to bese onaj sto ga selektor njegov nahvalio da je novi Vanajama?

Reply
ALcaponeDeLiJa јун 22, 2017 at 12:49

Da..od pocetka se vidjelo da decko nije kalibar,igrac bez tehnike,lose takticki stoji na terenu skroz,neobucen za visok nivo fudbala,osim fizicke snage i mogucnosti trcanja dok necrkne nema nista,to se davno znalo ali eto morao je neko da digne pedesetak hiljada evra cisto da se podmiri,tako da nista cudno…

Reply
kastiljo јун 22, 2017 at 15:06

Ma zar Pogba iz Ugande covece?! Haha….Kako on da ne bude kalibar…. 🙂

Reply
LA[K]I јун 22, 2017 at 15:34

A da bude najjaca stvar on nije prvi stranac od Terzinog dolaska u klub koji bude doveden kao veliko pojacanje, posalju ga u OFK-u i onda raskinu ugovor sa njim. Setite se Micela zimus. I ne iskljucujem mogucnost da tako zavrse Viveiros i Ze Markos. Ovo stvarno prelazi sve granice normalnog ponasanja uprave. To su dva momka koja nisu ni debitivala, a bilo je jos bar 5-6 stranaca koji su dosli, odigrali od 5 do 15 utakmica, uzeli pare (neko manje, neko vise) i ostisli (Vered, Matos, Fibel, Mouce, Edson (mozda sam nekog propustio)). Stvarno neprihvatljivo ponasanje uprave.

Reply
Hadži Dragan јун 22, 2017 at 16:16

Laki,ti jadnici dobiju petinu od plate, a ostatak ide šefu koji ih prosledi u OFK-a,nažalost.

Backo јун 22, 2017 at 16:38

Upravo se o tome i radi, sto vec postaje providna Terzina politika – da stavlja pare u dzep! ALI, ako se ispostavi da je stvarno smanjio dug, kao sto prica, onda neka nastavi!

Hadži Dragan јун 22, 2017 at 18:45

U pravu si, ali hajde da prođe vreme pa ćemo videti koliki je dug.

kastiljo јун 22, 2017 at 18:37

Inace kad smo vec god Ze Markosa,teska rupa je u pitanju.Ovakvih stopera kolko oces na klupi u omladinskim selekcijama.Samo pogledajte rezultate brazila kad je on bio u timu,prosecno 2 gola po utakmici primali.Da se mi lepo ne lozimo na njega kao ni na Viveirosa koga sam gledao na par utakmica omladinaca,takodje velika kesa od igraca,pricaju ljudi da je u pitanju ofanzivni bek a ja nijedan centarsut ne videh.Nismo mi Porto ili Sahtjor iz najboljih dana da ugrabimo neke extra talente na brzinu…Naivan je ko misli da velikani poput navedenih,pogotovo Porto,vec uveliko nisu iskautirali ovu dvojicu…
Prica je ili neka menadzerska sema ili nesto na fazon ako se ispostavi dobrim da se hvale kako im skauting sluzba ubija.

ALcaponeDeLiJa јун 22, 2017 at 12:39

Ocekivano… Dragane, ko radi skauting ?! Imao bih predloge, neke igrace 🙂

Reply
Nikola M. јун 22, 2017 at 12:54

Vracaj se na forum, ne izmotavaj se!

Reply
ALcaponeDeLiJa јун 22, 2017 at 13:05

Ma mozete vi tamo i bez mene 🙂 .
Salu na stranu, sa forumom sam zavrsio, sa razlogom,tamo gdje sam trebao rekao sam sta sam imao i to je to od mene, a iskreno nemam ambiciju da vise pisem,nemam inspiraciju,tu inspiraciju su ubili pojedinci koji su kad je najvise bilo potrebno da budu tu i grade to mjesto pobjegli i vratili se kad smo od ,,foruma,, napravili FORUM…tako da je moje zadovoljstvo trajalo i ponosan sam sta smo za te 3-4 godine izgradili,ponosan na sve te ljude i zao mi samo sto nisam imao priliku da im to kazem,ali vjerujem da to oni svi znaju.
Toliko o forumu, sto se tice ove price oko ovog dijela,tu cu uvjek da pomognem ako mogu,imam predloga,ali da ostane samo na prijedlozima i nista vise,mislim da mogu biti koristan sa svojim skromnim znanjem u ovoj oblasti…
Bob odlicno pise,sve pohvale,malo je Ze Markosa ocrnio ali verujem da je dobro izvagao,podrzao sam na toj temi njegovo pisanje,sjajn tekst iako za nijansu imam bolje misljenje o tom igracu 🙂 ,tako da pozdrav i za Boba i velika podrska u radu, kad imam malo vremena procitam sta pise,smao neka nastavi…
Veliki pozdrav sa mora…pozzz

Reply

Leave a Comment