Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милијаш – Да докажемо да смо бољи

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су на Малту где ће одиграти реванш утакмицу против Флоријане. Капитен екипе Ненад Милијаш позива на опрез, упркос високој преднсоти београдске екипе из првог меча.

— Очекујем да играмо добро и остваримо повољан резултат. Сматрам да смо боља екипа, али, иако имамо 3:0 из прве утакмице не треба да се заваравамо. Добар је резултат, али треба ући максимално концентрисано у утакмицу и не треба омаловажавати противника — рекао је Милијаш.

Звездин капитен размишља само о Флоријани.

— Лично нисам мислима у другом колу, а надам се да ни екипа није. Завршено је једно полувреме, играмо у гостима и уколико примимо рани гол може бити проблема. Боље је да га постигнемо ми одмах на почетку. Сада нам је Флоријана најбитнија

Милијаш истиче да ће временски услови бити једнаки за све актере меча. Такође, каже да је на тренеру да одлучи да ли ће му пружити прилику од првог минута.

— Надам се да ћемо им што мање пута дати прилику да приђу нашем голу. Спремми смо, знамо њихове мане и врлине, квалитетнија смо екипа. Али, то треба да докажемо то још једном на терену. Они су два гола примили из прекида, то је наш квалитет који Звзда и треба да негује, да се из корнера и прекида решавају утакмице и сигурно ће и у нашем првенству бити доста екипа које ће се бранити па ће нам прекиди бити значајни. Ја се осећам добро, тренирао сам и радио са екипом, нисам се повређивао, а да ли ћу играти то је питање за тренера — рекао је Милијаш.

Повезане вести

3 comments

Nikola јул 6, 2017 at 09:26

Svi vi sto pljujete milijasa ste gnjide najvece. Kad ste culi da je neko od glodara pljuvao po ilicu? KAD? Nikad niste, niti ce te nekad. Napres legendo, nadam se da ces karijeru zavrsiti u tvom klubu a onda dobiti neko mesto u upravi!!

Reply
Dejan јул 5, 2017 at 22:21

Idi, bre, covece u penziju i uzivaj!!!

Reply
RaPe Delija јул 5, 2017 at 23:50

Moze da drzi casove fudbala ovim mladjim do 50 god!

Reply

Leave a Comment