Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Топе, добродошао кући!

Прослављени репрезентативац и легенда Црвене звезде и српске кошарке вратио се својој кући из које, истини за вољу, никада није ни одлазио. Миленко Топић биће први помоћник Душану Алимпијевићу у походу на нове успехе црвено-белих.

Упоредо са представљањем новог шефа стручног штаба Црвене звезде мтс, Душана Алимпијевића, у клуб је поново дошао и Миленко Топић. Та вест је одјекнула у јавности, а како и не би када је Топић још као играч остављао без даха и брзо улазио под кожу не само Звездаша, већ и свих љубитеља кошарке.

Прослављени репрезентативац, легенда Црвене звезде и српске кошарке вратио се својој кући из које, истини за вољу, никада није ни одлазио. Сви гости Звездиних утакмица у дворанама “Александар Николић“ и “Комбанк арени“ могли су редовно да виде једну велику легенду како на трибини стоји потпуно скромно, осећајући се као један од нас и давајући безграничну подршку црвено-белим кошаркашима.

Време је да поново сиђе на терен, а овог пута ће дрес и патике, заменити за одело и ципеле. Прегршт трофеја од којих се издвајају титула државног првака са Црвеном звездом 1998. године и репрезентативна одличја која је приграбио када год би наступао за тадашњу репрезентацију Југославије, сведоци су Топићевог богатог искуства. Сигурно је да ће нова Звездина генерација имати много тога да научи од Миленка Топића.

Топић је рођени шампион и зато смо као клуб поносни што је један од нас. Велики ас, феноменалан кошаркаш и још већи човек – Топе, добродошао кући!

Текст на сајту СД

Повезане вести

8 comments

ZELJKO јул 23, 2017 at 18:47

sta je sa BORKOM RADOVICEM?

Reply
Pera јул 24, 2017 at 16:43

I mene živo interesuje šta je sa Radovićem. Zašto se nije našlo načina da on bude u stručnom štabu jer svi znaju koliko njemu Zvezda znači i šta joj je sve dao ovih godina. Čovek koji je vraćao u formu i Bobija i Kuzmića koji je od Cirbesa napravio jednog od najboljih centara Evrope. Nije valjda da nam takav čovek sada ne može pomoći u stručnom štabu. Na kraju krajeva ogoromno iskustvo ovih sezona sa Radonjićem.

Reply
milos rankovic јул 23, 2017 at 16:28

MENI JE ZAO STO CE OVI LJUDI TO JEST TRENERI NAJEBATI MI SA OVOM EKIPOM STA SE PRAVI BOJIM SE DA JE MNOGO DALEKO I ABA LIGA EVRO LIGA DA NEPRICAMO NISMO LUDI JEDAN BAMBERG DOVODI MILERA NA PROBU PITAM SE SAMO ZASTO JE DRZAVA UZELA F4 AKO NECE DA POMOGNE NASEM PREDSTAVNIKU ZNAS KOLKO ME BOLI UVO DA GLEDAM TURKE GRKE SPANCE I PLATIM STO EVRA KARTU ZA F4 ZALOSNO I TUZNO VOLEO BI DA NAPRAVIMO CUDO AL TESKO DAVIDOVAC JE DOBAR AL ZA ABA LIGU STA CE ON PROTIV LJULJA KALENICA I DRUGIH OVAJ DRUGI MALI JE TALENAT AL TROJKU NEMOZE DA POGODI NIKAKO

Reply
manasijevic јул 23, 2017 at 14:38

cuj himnu nije pevao…pa sta…to ne znaci da ne voli svoju zemlju…

Reply
DJOLE BARI 91 јул 23, 2017 at 17:38

NE RAZUMES O CEMU SE RADI….

Reply
Igor јул 24, 2017 at 12:19

Pa objasni? Nije pevao himnu Jugoslavije ili sta?

Reply
Gipsy1972 јул 27, 2017 at 00:17

Није певао „Хеј Словени“. Па му се после певало „Топић химну није певао, није певао, није певао“

Reply
DJOLE BARI 91 јул 22, 2017 at 20:06

“ TOPIC HIMNU NIJE PEVAO…“ POZDRAV VELIKOM MAJSTORU, COVEKU I ZVEZDASU. SVAKO DOBRO LEGENDO.

Reply

Leave a Comment