Moja Crvena Zvezda
Архива

Састав Звезде за ОФК Београд

После последњег тренинга фудбалера Црвене звезде пред дуел 11. кола Јелен Суперлиге Србије против екипе ОФК Београда, шеф стручног штаба црвено-белих Роберт Просинечки одлучио је да у карантин поведе 18 фудбалера.

У конкуренцији за стартних 11 у суботу биће следећи играчи:

Бајковић, Кировски,  
Ади, Микић, Вилотић, Рељић, Петковић,
Савио, Мијаиловић, Димитријевић, Евандро, Јеремић, Чаушић, Вешовић,  Ковачевић,
Мезенга, Борха, Калуђеровић.

Повезане вести

34 comments

B. M. нов 5, 2011 at 18:50

ima li ko link za prenos ???????

Reply
vegas нов 5, 2011 at 12:37

Pa opet nema malog Jankovica,zna li iko zbog cega?

Reply
markec нов 5, 2011 at 12:35

da li moze neko link da postavi,u RS nemamo prvu tv

Reply
kowac нов 5, 2011 at 10:49

jel ima prenos negde?

Reply
MajoR-KO CZ нов 5, 2011 at 11:32

ima na prvoj u 18;00

Reply
Maestro нов 5, 2011 at 09:25

Bajkovic,Mikic,Adi,Cosic,Reljic(posto je na konferenciji),Kovacevic,Dimitrijevic,Evandro,Borha,Jeremic,Mezenga

Mislim da Jeremicu treba sansu dati od pocetka! Znam da cu sad dobiti palceve dole,ali Jeremic je odlican igrac koji nema minutazu!

Reply
Maestro нов 5, 2011 at 09:44

umesto Cosica- Vilotic.

Reply
007 нов 5, 2011 at 03:48

gledajuci konferenciju za stampu pre utakmice protiv OFK BEOGRADA i videvsi da na njoj pored Prosineckog rec ima i stefan reljic bilo mi je jasno da gore od ovoga ne moze,dotakli smo dno,alo bre stefan reljic pa da li je moguce,nekad su to radili igraci koji su svakog trenutka mogli da odu u neki od najvecih evropskih klubova a danas je to igrac koji da je Dzajic u klubu ne bi mogao da kosi travu a ne da igra u zvezdi.TUGA JAD I CEMER

Reply
ЂОРЂЕ СТЕВАНОВИЋ нов 4, 2011 at 23:28

SUTRA SVI ZAJEDNO DO POBEDE

Reply
Марко Дарковић нов 5, 2011 at 01:16

Нема ништа од тога. Већ две године су нам генерални спонзор а ни динар нису дали. Кога смо довели? Дали смо беду за Ли Адиа, Калуђера, Кировског, Евандра, а Борха је позајмица. Немој да се ложиш. Реално, зашто они нас уопште спонзоришу кад ми не можемо ни у ЛЕ да уђемо? А у ЛЕ ћемо ући кад будемо довели квалитетна појачања. Сети се да се писало о доласку Драгутиновића, Степанова, Тодоровског, Деспотовића, Нинковића, Мирића, Јовановића, Јанковића, Рајковића, Ђурића, Ђуричића итд… Не кажем да је сваки наслов био истинит, али да су нам дали новца бар за Ранка Деспотовића не бисмо заостајали 4 бода за стоком.

Reply
Vladimir нов 5, 2011 at 09:57

E pa tebi se čini da nam ni dinar nisu dali dali su 2,2 miliona+1 milion za pojačanja ali uprava je odlučila da se sav novac da na vraćanje dugova…

Reply
Теша_Делија!!! нов 4, 2011 at 22:57

Sutra ce da bude velika setalica, prolazio sam danas pored severa i video sam kad su crtali, ali nisam provalio sta je, neki covek, tako nesto.

Reply
Delija Brate нов 5, 2011 at 12:50

Ma jeli to moguće?Ja mislio ti si 24. sata online 😀

Reply
Slavko mojkovac нов 4, 2011 at 22:39

Ako sjutra ne mozemo poderat ofk beog. Na marakani mi onda nema sta da trazimo u borbi za titulu ovakve meceve je zvezda nekad dobijala jos u svlacionici!

Reply
Branislav нов 4, 2011 at 21:35

Čitam imena ovih gore 18. Kad se izuzmu golmani od 16 igrača u polju, možda 6-7 (uvrstio i Čaušića kojeg nisam gledao) zaslužuje da nosi Zvezdin dres. Strašno koliko smo loši. Ma koja crna titula……Daj Bože da se dobro provedemo protiv Purovića i OFK-e

Reply
Petar нов 4, 2011 at 21:46

Purovic ne igra otisao u Koreju da potpise ugovor

Reply
Branislav нов 4, 2011 at 22:08

Nije problem naredna utakmica….Možda je i dobijemo, ali krajnji cilj (titula) sa ovim timom i ovom Upravom je nedosanjan san.

Reply
dzoni нов 4, 2011 at 22:14

ima li tv prenos

Reply
IGGY нов 4, 2011 at 22:30

Ima na Prvoj…. 18:00h

Reply
Stefan нов 4, 2011 at 22:30

Gledao sam ja Causica sad kad smo igrali protiv onih Bugara prijateljsku utakmicu. Decko je i pored toga sto je promasio stopostotnu sansu zasluzio da dobije sansu u domacem prvenstvu….

Reply
Ryber Palunko нов 4, 2011 at 20:17

Borhu u sredinu, Vešovića ne beka, mene u upravu, ne bi li išta.

Reply
CZovac нов 4, 2011 at 19:55

Mislim da cemo imati problema sa skok igrom protiv ofk-e…
Malo sam bacio oko i vidim da su poprilicno visoka ekipa,a nama bas prekidi i nisu isli od ruke!
Sa 5 viskokih igraca 190+ (bez Purovica) a imaju jos 4 igraca sa preko 185, mogu da nam prave dosta problema sa visokim loptama…
Dok mi na raspolaganju od igraca 190+ imamo samo naseg zaboravljenog brazilca sa brojem 2, SAVIO!
Uz povredjenog Mihajlovica i Cosica , visina stopara opada na 1.87m Vilotu i 1.78m Adi, uz bekove od 1.82m Mikica i 1.85m Petkovica!

Dobra stvar je sto igramo na Marakani, pa ta njihova visina moze da bude problem, na sirem terenu, mozda budu manje pokretni, ko zna…

Reply
delija86 нов 4, 2011 at 19:42 Reply
Vlada нов 4, 2011 at 19:41

jaooo Savio… dokle vise …

Reply
Luka нов 4, 2011 at 20:52

Pa verovatno samo da popuni broj. Al najvaznije je da on ne igra vec duze vreme takmicarske utakmice

Reply
Zokinho нов 5, 2011 at 03:43

da da, najvaznije da igrac koji se bori i umire za loptom jer od toga pravi pare i jede hleb je na klupi, a pola time seta po terenu….savio je za pola tima Dr. Savio

Reply
lukank нов 4, 2011 at 19:33

opet ce to biti tuzna fudbalska predstava…. 🙁

Reply
milos нов 4, 2011 at 19:52

Vec sam ranije pisao da sam se zakleo u cerku jos pre godinu i po dana da na Marakanu necu krociti dok iz kluba ne odu ovi besprizornici, takodje da mi je zbog toga veoma tesko i da bih najradije na utakmice dolazio sa parolama protiv Uprave, ali sam svestan da bi mi bile zbog toga polomljene i ruke i noge. E sad cu vam reci zbog cega i dalje necu posecivate fudbalske utakmice Crvene zvezde. Kako sam od pocetka protiv ove Uprave od samog starta sam krenuo da kritikujem lose stvari(naravno i da podrzavam ono sto je pozitivno) i na zvanicnom sajtu vec skoro 2 godine ne izlazi nijedan moj komentar,a najnovija stvar je da mi je posle mojih poslednjih kritika onemoguceno da se i ulogujem. Zaboravio sam, i duze od toga ne izlaze moji komentari, jer me je garnitura sa sajta blokirala jos za stare Uprave, koja je naravno isto radila lose.O tome mi je vec ranije pricao jedan moj prijatelj, ali evo sada sam se i na licnom primeru uverio u to. DOk TA DJUBRAD NE ODE, ALI I ONI KOJI IH PODRZAVAJU NAMA NECE BITI BOLJE.

Reply
Delija.bp нов 4, 2011 at 20:45

Pa ti napravi novi nick 😉

Reply
escort нов 4, 2011 at 23:40

da ti nisi jedan od onih sa zapada koji zvizdi svakom nasem igracu posle prve greske? Koji pobunjuje narod na nekakav bojkot? Koga bi voleo da ti dovedu, Mesija i CR7? Ili da ti vrate Kozica, Miskovica i Dan Tanu? Bolje onda sedi kuci i gledaj prenose stranih liga i pusti ostale da navijaju za ovo sto imamo. Ova uprava je dosla kad su nam bili iskljuceni VODA i TELEFONI i zatekli skoro 30 milona e duga! Doveli su Gazprom, Telekom, Hyunadi i druge sponzore umesto „pozajmljivaca“, sredili omladinsku skolu….Pa sta jos hoces? Da osvojimo LS? Jel bi tad bio zadovoljan?

Reply
milos нов 5, 2011 at 00:23

Pozeleo bih da ima sto manje takvih koji ne razmisljaju svojom glavom i one koji drugacije misle prozivaju izdajicama. Ti si samo jos jedan od mnogih koji ce kada mu vodje sa Severa kazu vikati i protiv ovih sad. Da se nesto razumes u fudbal znao bi da bi sve ovo moglo da bude i mnogo bolje, ali sa sposobnijim ljudima koji ne kupuju takve kao ti praznim recima, Kosovom i NATO-om.Gazprom i Telekom sigurno nisu doveli Lukic i Adzic, a to mozes i da proveris, a ne vidim kakva je to sposobnost dovesti bilo kog dilera vozila da ti da automobile na uslugu, a da si klub sa renomeo.
Kamo srece da je ova Uprava bojkotovana od pocetka, jer bi ranije krenuli u oporavak, a sto se tice Miskovica, pitaj tvog Lukica sta on misli o njemu. Uostalom kada ti ili bilo ko drugi bude dao nekoliko miliona i ne trazi taj novac nazad, onda moze da prica nesto o tome. Naravno, da ne ulazim u poreklo novca, niti mislim da se i jednog navijaca Celzija, PSZ-a, Mancester sitija i ostalih to tice. Znas ja bih da budem prvak na Zemlji, a ostavljam vama da budete uz pomoc Srpske pravoslavne crkve prvaci na Nebu.Ako nisu sposobni da vode klub,a nisu, neka idu. Uostalom, rekao je da ce za tri godine osvojiti titulu, a ako ne bude, da ce otici.Ali tada ces i ti drugu pesmu pevati.Zivi bili, pa videli.

Reply
Slobodan нов 5, 2011 at 13:11

Znas li junace,oni sa Zapada su jedini koji se razumeju u fudbal!!!Tu sjedimo mi,preko 30 sto imamo,sa nasom djecom koji smo gledali vise utakmica nego pola Severa zajedno!!Ti radis sta ti neki bajni vodja kaze,ja vodju nemam!!Imam ljubav prema Zvezdi i iskustvo od nekoliko stotina odgledanih utakmica!! Zato i ja zvizdim kad drzimo loptu pola sata na nasoj polovini,kad igrac povuce do njihovog sesnaesterca pa je onda vradi Adiju,kad bek protrci pa umesto centarsuta posalje je na Jug…jer znam da od ovih 18 igraca ni jedan,ali ni jedan ne zasluzuje taj dres! A uprava,koja redja beznacajne sponzore od kojih je veca steta nego korist mora da ode,ili da se promeni…da Adzic,Vesic i ekipa nestanu…Jel ti jasno druze sada ko smo mi sa Zapada i zasto zvizdimo???

Reply

Leave a Comment