Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милојевић: „Имамо свој план игре и тако ћемо се понашати од првог минута, па до последњег“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић свестан је улога и важности двомеча између Краснодара и Црвене звезде.

Дан пред први дуел ова два клуба који ће бити одигран у Русији, Звездин тренер истиче да је екипа спремна и веома мотивисана.

— Очекивања су увек велика. Идемо у госте изузетној екипи и свесни смо улога. Дошли смо завршнице квалификација, добро смо радили, тренирали, добро се спремили. Играчи су мотивисани и оно што могу да обећам јавности је да ћемо се трудити. Противник има респектабилан тим, много улаже, имају много скупих странаца, али прилагодићемо се, верујемо у себе и тако ћемо се и представити сутра. Не заваравају нас њихови резултати у првенству, сада је потпуно другачији мотив. Све су утакмице различите, поготово оне у првенству и оне у квалификацијама за Европу. Ово је велики улог, две утакмице где имате шансу да уђете у групе и такмичите се са најбољим клубовима у Европи — рекао је Владан Милојевић.

Звезда је скоро у комплетном саставу отпутовала у Русију.

— Сви сем Бранка Јовичића су кренули на пут, остали играчи су здрави. Не бих причао о појединим играчима или стартној постави. Свако ко је овде конкурише за тим, а има пуно фактора који утичу на састав екипе. Сви који су дошли су апсолутно спремни да играју. Увек имам идеју око поставе, али до последњег тренутка се не опредељујем.

Много похвала у последње време стигло је и на рачун Звездиног стратега, али он о томе не жели да прича.

— Трудимо се да дамо увек све од себе. Да имамо план своје игре. Нисам добар прогнозер што се тиче резултата, верујем само у игру. Не бих причао о себи, мени су најбитнији моји играчи и да одрадимо оно што смо се договорили. Увек сам говорио да сваки играч треба да има и своју аутомотивацију, да зна за кога игра и ко га све гледа. Тако ћемо се и понашати. Могу само да обећам да ћемо дати све од себе.

Звезда је до сада на свакој утакмици успевала да постигне гол. Гол у гостима, или више њих, много би значио црвено-белима.

— Ја се увек надам да ћемо имати један континуитет игара и план онога што хоћемо да урадимо. Сјајно је дати гол, али не можемо играти само са тим размишљањем да је најважније да дамо гол. Имамо свој план игре и тако ћемо се понашати од првог минута, па до последњег — закључио је Милојевић.

Повезане вести

4 comments

zvezdas авг 16, 2017 at 23:56

Milojević: „Grb i istorija nam ne dozvoljavaju da se plašimo“ …ovo razmišljanje hocu uvek da cujem i od igraca i trenera,to nam je falilo dugo vremena da se jednostavno ne plasimo nikoga koliko god da je kvalitetniji…poštovanje rivalu i nista vise od toga

Reply
josif авг 16, 2017 at 20:14

Sta da kaze covek a da ne pogresi!Mislim da su sanse za prolaz 65-35% na strani Krasnodara,barem pred ovu prvu utakmicu.Igraju promenljivo ali netreba danas zavara njihov pristup u prvenstvu gde imaju ohoho sanse za popravni,sutra ce biti drugaciji pristup,zele da steknu prednost,mozda i reze dvomec vec sutra,barem tako izjavljuju.Ako damo gol mislim da 3 necemo primiti,poraz od 2:1 ili remi sa posignutim golom ili golovima je ravno senzaciji sto i prizeljkujem i nadam se.Momci su spremni,e sada cemo videti od cega su.Pozz.MKD

Reply
Горан, Београд авг 16, 2017 at 14:33

Срећно Звездо, да уђемо коначно у лигу Европе где нам је уосталом и место. Срећно Звездо.

Reply
Hadži Dragan авг 16, 2017 at 14:12

Pozdrav za moje Aranđelovčane, Vladana i Gobaru. Srećno.

Reply

Leave a Comment